U14-es II. osztály: két csapat, négy meccs három győzelem

A Gyermekbajnokság U14-es II. osztályában az elmúlt hétvégén mindkét csapatunk pályára lépett két-két mérkőzésen. A PICK I. két győzelemmel, míg a PICK II. egy sikerrel és egy döntetlennel zárta a napot.

Eredmények:

Lajosmizsei UKC – PICK Szeged I. 8–34 (1–19)

Kecskeméti Sportiskola – PICK Szeged II. 22–23 (10–13)

Orosházi FKSE – PICK Szeged I. 11–27 (5–13)

Orosházi FKSE – PICK Szeged II. 16–16 (6–9)

Nyilatkozatok:

Mandl Gábor, a PICK Szeged I. edzője: – Ez a forduló is azt bizonyítja, hogy jobb lenne, ha az I. osztályban játszanánk. A könnyű győzelmek megtévesztően hatnak a gyerekekre, ezért is tartom fontosnak, hogy nagyobb megmérettetésben is részesüljenek. Erre kiváló alkalom lesz Brckóban a nemzetközi torna, amin december 14-17 között veszünk részt. A fordulóban nyújtott teljesítményhez gratulálok a fiúknak.

Pertics Piroska, a PICK Szeged II. edzője: – Mindkét meccsen az ellenfél kezdett jobban, majd felzárkóztunk és szépen lassan kiépítettük az előnyünket, majd következett a végjáték, az utolsó 6-8 perc. A fiúk elkapkodták a támadásokat, pontatlan lövések, technikai hibák sorozata jellemezte a hajrát. Mindkét mérkőzés utolsó két percét emberhátrányban játszottuk. A hosszúra sikerült nap mérlege: a délelőtti meccset a sok hiba ellenére még nyertük egy góllal, míg a délután ez sajnos nem sikerült, mert döntetlennel zártuk a napot.

 

– Becsei Dávid –