U14-es II. osztály: PICK-rangadót rendeztek Csongrádon

Az U14-es másodosztály csongrádi fordulója PICK házi rangadót hozott, amelyet Mandl Gábor tanítványai nyertek meg Pertics Piroska csapata ellen.

Eredmények:

PICK Szeged II. - PICK Szeged I. 10-38 (5-18)
PICK Szeged II. - Tisza Volán SC 28-13 (11-8)
PICK Szeged I. - Tigrisek Csongrádi SE 31-16 (18-4)

Mandl Gábor, a PICK Szeged I. edzője: - Mindkét mérkőzésünkön magabiztos győzelmet arattunk, mivel viszonylag kevés technikai hibát vétettünk. A helyzetkihasználásunkon javítanunk kell, mert nem elég jó. Megbecsültük a labdát, jól kapcsoltuk össze a lerohanást és a fal előtti játékot. Gratulálok a srácoknak!

Pertics Piroska, a PICK Szeged II. edzője: - Az első mérkőzésen figyelmetlenül és megilletődötten kezdtünk. Rengeteg labdát eladtunk, amivel az ellenfél élt és könnyedén szerzett gyors gólokat. Gratulálok a PICK I.-nek és Mandl Gábor edzőnek a jó játékhoz. A második találkozóra felálltunk és sikerült tudatosan felépítenünk a támadásainkat. Az első tizenöt perc után összeállt a védelmünk is, így a második játékrészt már előnnyel kezdtük. A mérkőzés végén már felszabadultan játszottunk, és megérdemelten elhoztuk a két pontot. Gratulálok a csapatomnak!

- Becsei Dávid -