U14-es II. osztály: Szegeden rendeztek fordulót

A Gyermekbajnokság U14-es korosztályában, a II. osztály Badó László régiójában az ötödik és hatodik forduló mérkőzéseit Szegeden, a Csonka-tornateremben rendezték. A Pick Szeged Utánpótlás két csapata lépett pályára.

 

Pick Szeged I. – Tisza Volán SC 23–14 (10–9)

Fiú kézilabda, Gyermekbajnokság, U14, II. osztály, Badó László régió, 5. forduló. Szeged, Csonka-tornaterem. Vezette: Daru, Medvegy.

A Pick Szeged I. gólszerzői: Budai 7, Szűcs P. 5, Mikuska 4, Tóth J. 2, Üveges 1, Fogarasi 1, Szűcs B. 1, Vojnár P. 1, Szabadi 1.

Tigrisek Csongrádi KSE – Pick Szeged I. 12–37 (9–18)

A Pick Szeged I. gólszerzői: Mikuska 7/1, Fogarasi 4, Judik 4, Magos-Dóra 4, Budai 4, Szűcs B. 4, Szűcs P. 4, Üveges 2, Vojnár D. 2, Vojnár P. 2.

Mandl Gábor, a Pick Szeged I. edzője: – Az első mérkőzésünket a Tisza Volán SC ellen játszottuk. A nézők számából és a szurkolás erejéből ítélve presztízscsata volt. A fiúk jól kezdtek, majd a kötelező csere után visszaestünk. A második félidőben ismét feljavult a játékunk, és ezzel nyertünk. A második meccsünket a Tigrisek Csongrádi KSE ellen játszottuk. Felszabadultan és a megbeszélt játékot jól játszva nyertünk.

Pick Szeged II. – Tigrisek Csongrádi KSE 17–24 (12–9)

Fiú kézilabda, Gyermekbajnokság, U14, II. osztály, Badó László régió, 5. forduló. Szeged, Csonka-tornaterem. Vezette: Benák, Kazi.

A Pick Szeged II. gólszerzői: Kovács Á. 4/1, Lesti 4, Cseszkó 2, Madarász 2, Molnár 1, Czeglédi 1, Csillag 1, Szekeres 1, Tanács 1.

Tisza Volán SC – Pick Szeged II. 28–15 (14–11)

Fiú kézilabda, Gyermekbajnokság, U14, II. osztály, Badó László régió, 6. forduló. Szeged, Csonka-tornaterem. Vezette: Daru, Medvegy.

A Pick Szeged II. gólszerzői: Lesti 6, Csillag 3, Cseszkó 2, Kovács Á. 2, Madarász 1, Molnár 1.

Pertics Piroska, a Pick Szeged II. edzője: – Sajnos nem úgy sikerült ez a szegedi forduló, ahogy terveztük. Rengeteget hibáztunk. Technikai- és lépéshibák, kétszer indulás, labdaeladások. A lövésekben is pontatlanok voltunk. A hibáinkat az ellenfeleink kihasználták és gólokra váltották. Így sajnos az első itthoni kört két vereséggel zártuk. A következő időszakban azon fogunk dolgozni, hogy kijavítsuk a hibáinkat.

Az U14-es II. osztály Badó László régiójának hetedik és nyolcadik fordulóját november 18-án Szegeden rendezik majd ismét.

 

– Becsei Dávid –