U14 II. osztály Pick Szeged II. - I. forduló

 
A Pick Szeged II. számára is szombaton, Orosházán indult a bajnoki szezon.
 
Nagy izgalommal vártuk az U14-es korosztállyal a bajnokság első fordulóját. Az első mérkőzést Lajosmizse csapata ellen játszottuk, ahol az első félidő játékán meglátszott, hogy még bizonytalanok vagyunk. Az új játékosok először léptek pályára valamint ebben az összeállításban nem játszottunk még meccset, mert  több játékos megbetegedett és át kellett variálni az összeállítást.  A második félidőben a csapat kezdett megnyugodni, biztatták egymást, lelkesen szurkoltak a pályán lévő társaknak és a mérkőzés lefújásakor 3 gólos előnyt mutatott az eredményjelző tábla.
A nap második mérkőzését a hazai csapattal játszottuk. Bátran kezdtünk, támadásban sikerült egymást megtalálni jó, pontos labdákkal és góllal tudtuk befejezni a kialakított helyzeteket. A védekezés is összeállt, amely egy jó kapus teljesítménnyel párosult.
 
Pertics Piroska értékelése:
Mindenképpen pozitívnak látom, hogy igazi csapatként játszottunk, amely meglátszott a védekezésben és a góllövésben is hiszen nem egy-két játékos lőtte a gólokat, hanem sok mezőny játékos volt eredményes ezen a napon.
 
A forduló eredményei:
 
 
Lajosmizsei UKC - Pick Szeged II. 27 -30
Pick Szeged II. - Orosházi FKSE   26 - 11