U15-ös III. osztály: fejlődött a támadójátékunk

Az Orosházát és a forduló házigazdáját, a Békéscsabát is legyőztük, így hárompontosra nőtt az előnyünk a Gyermekbajnokság U15-ös III. osztályának Alsóházában a Badó László régióban.

PICK SZEGED – Orosházi FKSE-Linamar 30–5 (14–3)

A szegedi gólszerzők: Beregszászi 7, Czeglédi 3, Csóti 5, Hangai 4, Galasz 4, Molnár L. 2, Kürti 2, Katona 1, Gyürki 1, Ember 1.

Békéscsabai BDSK – PICK SZEGED 17–27 (7–12)

A szegedi gólszerzők: Csóti 9/1, Kudella 4, Beregszászi 4, Czeglédi 3, Kürti 3, Galasz 2, Gyürki 2.

Pertics Piroska, a PICK SZEGED edzője: – Az elmúlt időszakhoz képest fejlődött a támadójátékunk, amelynek eredményét tükrözi a lőtt góljaink száma, sikerült kevesebb technikai hibával kézilabdáznunk. A védekezést gyakorolnunk kell még, hogy tovább javuljunk. A sérülteket, betegeket leszámítva bővített kerettel utaztunk el Békéscsabára. Mindenki kapott játéklehetőséget, tizennyolc játékosunk közül majdnem mindenki szerzett gólt. Akik nem, azok is aktívan részt vettek a támadásainkban és a védekezésünkben, és hozzájárultak az eredményes hétvégi szerepléshez. Gratulálok a fiúknak!

Legközelebb április második vasárnapján lépünk pályára az U15-ös III. osztályban, Kiskunmajsán a hazaiak mellett a gyulaiak lesznek az ellenfeleink.

– Becsei Dávid –

Korosztály: