Újabb dupla fordulóval folytatódott a kiemelt U14-es bajnokság

 

Fárasztó, hosszú utazás után A Pick-VegaAlga csapatára két nehéz mérkőzés várt Debrecenben. A csapat két arcát is megmutatta az elmúlt hétvégén. A Békéscsaba csapata ellen magabiztos játékkal 30-16 arányban diadalmaskodott. A második mérkőzésen 180 fokot fordult a csapat játéka. Mélyen alul múlta tudását a társaság. Nagy Zoltán edző hiába forgatta játékosait, nem találta a nyerő összetételt. Végig kiélezett mérkőzésen a hazaiak megkapták a játékvezetők támogatását és egy góllal 15-14 arányba a szegedi fiúk alulmaradtak. Sajnos, a meccsen a csapat irányítója Csamangó Zsombor súlyos sérülést szenvedett, kulcscsont törése miatt, minimum hat hétig nem számíthatunk a játékára.

Az edző Nagy Zoltán így értékelte a mérkőzést:

Sajnos, az első számú irányítónk  Dancsik Barnabás sérülés miatt nem utazott velünk, komoly fejtörést okozott a pótlása. Nagyon jól kezdtünk, de a kötelező csere után a második sorunk nem vette fel a mérkőzés menetét. A játékvezetők ítéleteivel rendre csapatomat sújtották . Második félidő közepén a másik irányítónk is lesérült, így még nehezebbé vált az esélyünk a győzelemre. Borzalmasan csalódott vagyok. Nincs idő a kesergésre, menni kell tovább, és a következő mérkőzésekre kell koncentrálnunk. 

A csapat tagjai:

Hódi Richárd, Luka Krivokapic, Kucsera Balázs, Noska Szabolcs, Molnár Richárd, Soós Róbert, Rea Barnabás, Beszédes Bence, Hajdú Bence, Csamangó Zsombor, Kiss Levente, Juhász Kristóf, Csengeri Hunor, Császár Norbert, Míg Tamás, Tótok Adrián, 

Edző: Nagy Zoltán

 Fotók: http://utanpotlas.pickhandball.hu/galeria/2016-10-05/ujabb-dupla-fordulo...