Újabb győzelmek az U12-es bajnokságban

A Pick Szeged I-es számú csapata az elmúlt hétvégén Kiskunfélegyházán szerepelt, ahol újabb két mérkőzésen vett részt. Az első mérkőzésen a kalocsai Gézengúz UKC ellen játszott a csapat. Gyorsan kiütközött a 2 csapat közti tudáskülönbség, így a szegedi fiatalok magabiztos győzelmet arattak. A győzelem lehetett volna magabiztosabb is, azonban bosszantó ki nem kényszerített egyéni hibák és a csapat megszokott játékához képest kényelmesebb tempó rányomta a bélyegét a mérkőzésre.

A második mérkőzésen a kiskőrösi csapat volt az ellenfél. A csapat tanulva előző mérkőzés tapasztalatából már az első pillanattól kezdve komolyan vette a mérkőzést és jó játékkal biztos győzelmet aratott.

 Eredmények:

Pick Szeged I.-Gézengúz UKC   33-7  (18-4)

Kiskőrös KS Kft- Pick Szeged I.  2-43  (1-20)

 A csapat tagjai: Biczók Márk, Boróczky Botond, Szabó Kende (kapusok) Magos-Dóra Márton, Halász Henrik, Tokodi Dominik, Fogarasi Márk, Szűcs Balázs, Vojnár Dániel, Tóth J. Rómeó, Záhonyi Botond, Budai Barnabás, Szűcs Péter, Rácz Bendegúz, Üveges Gergő, Judik Simon, Vojnár Péter.

 

Serfőző Zsolt edző: Lehet, hogy sokak számára magabiztos és nagy arányú győzelmeink aránya, azonban a mutatott játék - és főleg az első mérkőzésen - a hozzáállás tekintetében van még előre lépési lehetőség a srácokban. Megyünk tovább és készülünk a következő mérkőzésekre.

Fotók: http://utanpotlas.pickhandball.hu/galeria/2016-10-13/ujabb-gyozelmek-az-u12-es-bajnoksagban