Újabb sikeres PickBall-kupát rendeztünk

Újabb sikeres PickBall-kupát rendeztünk

A Kecskeméti Sportiskola sikerével zárult a PickBall utánpótlás tornasorozatunk harmadik állomása, melynek résztvevői az U11-es korosztály voltak. A Pick Szeged a harmadik helyen végzett.

A Békés Drén KC és a Kecskemét kimagaslott a mezőnyből, így nem férhetett kétség hozzá, hogy ez a két csapat játssza a döntőt. A csoportmérkőzések során is voltak kiélezett csaták, külön öröm volt számunkra, hogy olykor 150-200 lelkes szurkoló igazi meccshangulatot teremtett az újszegedi sportcsarnokban.

A hosszú nap végére a békési fiúk elfáradtak, így a vártnál sokkal magabiztosabban, 25–10-re nyerte meg a PickBall U11 döntőjét a Kecskemét. A bronzmérkőzésen a Pick Szeged 21–14-re győzte le a Ferencvárost. A Pick Szeged edzője Velkyné Bisján Éva.

A torna eredményhirdetésekor elismert díjátadókban sem volt hiány. Rengeteg fénykép készült, mivel a torna rájátszására kilátogatott a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának két szlovén játékosa, Mario Sostaric és Stas Skube. Rajtuk kívül még Fekete József, a Csongrád Megyei Kézilabda Szövetség elnöke, valamint Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója adta át az érmeket, okleveleket.

A torna végeredménye:

  1. Kecskeméti Sportiskola
  2. Békés-Drén KC
  3. Pick Szeged
  4. FTC
  5. Debreceni Sportcentrum
  6. Dabas KK

Különdíjasok:

Legjobb kapus: Széll Roland, Pick Szeged

Legjobb mezőnyjátékos: Járó Kristóf, Kecskemét

Gólkirály: Vidovenyec Máté, Békés

Akik nélkül a kupa nem jöhetett volna létre: Délmagyarország, Sport és Fürdők Kft., Auchan, Decathlon Szeged, Pick Szeged Zrt., Rádió88, Balázs –Szálló, CSMKSZ

A torna kiemelt támogatója a Pizzamonster Étterem

 

Gratulálunk a csapatoknak, hamarosan óriás fotógalériával jelentkezünk!