Vereség az év első bajnokiján.

Az első félidőben végig vezettünk, csak az utolsó pillanatban tudott egyenlíteni a Mezőkövesd. Emberhátrányban kezdtük a második játékrészt, a hazaiak ekkor tudtak meglépni. Többször megközelítettük őket, de egyenlíteni már nem sikerült.
Folytatás február 13-án (vasárnap) 18 órakor, az újszegedi sportcsarnokban a Vecsést fogadjuk.

Mezőkövesdi KC-PICK Szeged U21 34-30 (17-17)
NB I/B, Keleti csoport, 13. forduló, Mezőkövesd, 120 néző. Vezette: Hajdu, Halász.
PICK Szeged U21: Krivokapic 1, Nagy T. (kapusok), Gazsó, Szepesi 7, Lőrincz 7, Varga K. 2, Koszorus 1, Csíki 4, Fekete G., Ludmán 4, Tusjak, Szilágyi B. 2, Kovács Á. 1, Hegedűs, Gárgyán, Molnár 1. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.

Kárpáti Krisztián: - Sajnos a felkészülés utolsó két hete nagyon kaotikusra sikerült. A bajnoki rajt előtt elkapott minket a Covid és páran éppen hogy vissza tértek kisebb, nagyobb sérülésekből. Meghatározó játékosaink nagyon különböző edzettségi állapotban és sportformában vannak. A Mezőkövesd meglepett minket, az NB I-ből tudott játékost igazolni az utolsó pillanatban. Az első félidőben igyekeztünk a saját játékunkat játszani, de a védekezésben már ekkor is akadtak gondjaink. Sajnos a második játékrészt kettős emberhátrányban kezdtük és a hazai csapat gyorsan ellépett 3-4 góllal. A csapat küzdött, harcolt, de a mai napon a fordítás nem volt benne a játékunkban. Védekezésünk nem állt össze, nekünk 30 lőtt góllal mérkőzést kellene nyerni. Gratulálok a hazai csapatnak es köszönjük a korrekt szurkolást a mezőkövesdi ultráknak, nagyszerű és sportszerű hangulatban tudtunk játszani! Vecsési játékosok üzentek, hogy 4 góllal megvernek minket, igyekszünk vasárnapra úgy összerakni a csapatot, hogy ez ne történjen meg!