Vereséget szenvedtünk a rangadón

Elveszítettük a rangadót az NB I/B-s bajnokság nyitófordulójában, a Ferencváros 18-17-es félidő után 33-28-ra nyert ellenünk. 

FTC U21-PICK Szeged U21 33-28 (18-17)
PICK Szeged: Nagy T.. Lakatos (kapusok) – Szepesi 3, Lőrincz 3, Gyepes, Varga M. 1, Csíki R., Fekete, Radvánszky 3, Tóth D., Ludmán 5, Tusjak, Rea 1, Szilágyi B. 7, Hegedűs, Hutvágner 3. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.

Kárpáti Krisztián: - Az egész mérkőzésen futottunk az eredmény után. Az első játékrészben ötletesen támadtunk, de a védelemben a zárt és a nyitott se működött, valamint a kapuban is szerény volt a teljesítmény. Többször volt lehetőségünk a döntetlenért támadni, de ezeket rendre elhibáztuk és ezt a Fradi könyörtelenül megbüntette. A mérkőzés képe alapján az 5 gólos különbséget kissé túlzónak érzem, de a hazai csapat megérdemelten nyert. A mi játékunkból hiányzott az a kicsi plusz, ami egy ilyen rangadó megnyeréséhez kell. Leginkább azért fáj a vereség, mert olyan dolgokban maradtunk alul, ami nem kézilabda tudás kérdése. Gratulálok a FTC-nek!

 

gész mérkőzésen futottunk az eredmény után. Az első játékrészben ötletesen támadtunk, de a védelemben a zárt és a nyitott se működött, valamint a kapuban is szerény volt a teljesítmény. Többször volt lehetőségünk a döntetlenért támadni, de ezeket rendre elhibáztuk és ezt a Fradi könyörtelenül megbüntette. A mérkőzés képe alapján az 5 gólos különbséget kissé túlzónak érzem, de a hazai csapat megérdemelten nyert. A mi játékunkból hiányzott az a kicsi plusz, ami egy ilyen rangadó megnyeréséhez kell. Leginkább azért fáj a vereség, mert olyan dolgokban maradtunk alul, ami nem kézilabda tudás kérdése. Gratulálok a FTC-nek!Egész mérkőzésen futottunk az eredmény után. Az első játékrészben ötletesen támadtunk, de a védelemben a zárt és a nyitott se működött, valamint a kapuban is szerény volt a teljesítmény. Többször volt lehetőségünk a döntetlenért támadni, de ezeket rendretuk és ezt a Fradi könyörtelenül megbüntette. A mérkőzés képe alapján az 5 gólos különbséget kissé túlzónak érzem, de a hazai csapat megérdemelten nyert. A mi játékunkból hiányzott az a kicsi plusz, ami egy ilyen rangadó megnyeréséhez kell

. Leginkább azért fáj a vereség, mert olyan dolgokban maradtunk alul, ami nem kézilabda tudás kérdése. Gratulálok a FTC-nek!