Serdülő Akadémia

Hét serdülő akadémista az utánpótlás-válogatottban

Ismét büszkék lehetünk a játékosainkra, a PICK Kézilabda Akadémia tehetségeire. Összesen heten kaptak meghívást a magyar serdülő nemzeti együttesbe. A korosztályos csapat a jövő héten edzőtáborozik együtt.

A válogatottba Kerekes Róbert, Pedersen Bejamin kapusok, Balogh Dániel, Vojnár Dániel, Szűcs Péter, Halász Henrik és Fekete Gellért került mezőnyjátékosok kaptak meghívót.

 

 

 

PICK SZEGED I. - Eger
Serdülő Akadémia
Eger
Remek házi rangadó

Házi rangadót vívott egymással a PICK SZEGED II, és PICK Kézilabda Akadémia csapata az I. osztályó serdülő bajnokságban.

A házi rangadó mindig különleges dolog. Itt soha nincs esélyes. Most is így volt, hiszen a PICK SZEGED II. együttese végig nagyot küzdött és harcolt a jóval esélyesebb PICK Kézilabda Akadémia ellen. Hutvágner István csapata a hibákat könyörtelenül büntetette a lelkes ellenfelével szemben, így végül 25-19-re nyertek.

Magabiztos siker Balmazújvárosban
Remek második félidő, magabiztos győezelem. Így lehet összefoglalni a PICK Kézilabda Akadémia serdülő együttesének a mérkőzését, amit idegenben, a Balmazújváros otthonában 33-22-re nyert meg.
 
Fiú serdülő I. osztály, Kelet, 10.
PICK SZEGED I. - Gödöllő
Serdülő Akadémia
Gödöllő
Kecskemét - PICK SZEGED I.
Serdülő Akadémia
21
17
Kecskemét
Balmazújváros - PICK SZEGED I.
Serdülő Akadémia
33
23
Balmazújváros
Magabiztos győzelemmel indult az év
 
Magabiztos győzelemmel kezdte a 2021-es évet a PICK Kézilabda Akadémia serdülő együttese. A #kékek hazai pályán 26-13-ra verték a Gyöngyös csapatát. A meccs eleje volt szoros, a hatodik perctől azonban remekül védekeztünk, gyors gólokat szereztünk, így egyre nagyobb lett a különbség.
DEAC - PICK SZEGED I.
Serdülő Akadémia
22
23
DEAC
Itthoni meccsek vasárnap

Vasárnap két csapatunk is hazai pályán szerepel. A PICK Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági együttese az. I. osztályú bajnokságban lép pályára.

A serdülők, Hutvágner István együttese 16 órakor zárt kapus találkozón fogadja a Gyöngyös együttesét. 18 órakor következnek majd az ifik, Szabó Levente gárdája szintén a Heves megyei alakulattal csap össze.

PICK SZEGED I. - Gyöngyös
Serdülő Akadémia
26
13
Gyöngyös
Nyolc játékosunk a válogatottban

A PICK Kézilabda Akadémia nyolc játékosa is beke

Hutvágner István

Hutvágner István vagyok, 51 éves, házas, két kézilabdázó gyermek édesapja. Játékos pályafutásom két nagy részre osztható. Utánpótlás játékosként az akkoriban méltán híres Budapesti Honvéd játékosa voltam, végig járva az összes utánpótlás korosztályt. Felnőtt játékosként a másodosztályú Taurus csapatába szerződtem és tulajdonképpen itt is fejeztem be a játékot, csak közben több név és tulajdonosváltozás révén a csapatot manapság, Rév és Társai Sport Clubnak nevezik. A másodosztálytól sikerült eljutni az NB1-ig és itt fejeztem be a „profi ”pályafutásomat.