U16 Akadémia

PICK SZEGED - DEAC
U16 Akadémia
DEAC
Zsinórban a harmadik győzelem

Zsinórban a harmadik győzelmet könyvelhette le a PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata a rájátszásában. A DEAC és a Nyíregyháza legyőzése után ismét idegben sikerült nyernünk, méghozzá a Miskolc otthonában. A siker egy percig sem forgott veszélyben, magabiztosan 31-14-re diadalmaskodtunk.

Hatalmas szívvel küzdve nyertünk

Izgalmas meccsen sikerült nyerni a PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának a Nyíregyháza ellen. A #kékek hazai pályán 27-25-re győztek.

Győzelemmel kezdték a rájátszást
Győzelemmel kezdte a Felsőházas rájátszást a PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata. A #kékek idegenben, a Debrecen otthonában nyertek 33-19-re.
 
DEAC-PICK SZEGED 19-33 (8-22)
Fiú U16, Felsőház, D-H csoport, 1.
MISI VSI SC - PICK SZEGED
U16 Akadémia
31
14
MISI VSI SC
PICK SZEGED - Nyíregyháza
U16 Akadémia
27
25
Nyíregyháza
DEAC - PICK SZEGED
U16 Akadémia
33
19
DEAC
Vereség az utolsó csoportmeccsen

Vereséggel zárt a PICK Kéziabda Akadémia U15-ös csapata az U16-os bajnokság csoport küzdelmeit. A #kékek a Békés otthonában 25-17-es vereséget szenvedtek, ezzel a H csoportban a második helyen végeztek.

Vladan Jordovic

A kézilabda nem csak a hivatásom és munkám, hanem a szerelmem és hobbim. Mestersport és európai mester edző vagyok.

Tizenegy éves koromban kezdtem kézilabdázni, mint kapus, A legnagyobb sikerem, hogy jugoszláv ifjúsági válogatott tagja voltam és a felnőtt első osztályban játszottam.

Edzőként több mint 20 éve dolgozom, legnagyobb sikereim: a szerb válogatottal részt vettem 2012-ben az olimpián, három Európa Bajnokságon (2012-ben ezüstérmet nyertünk) és két világbajnokságon is szerepeltünk.

Balda Ákos

Szegeden születtem, édesapám 7 éves koromban vitt el egy Pick Szeged mérkőzésre. A régi sportcsarnok hangulata és az akkori csapat eredményes játéka azonnal magával ragadott. Visszagondolva már az első alkalommal eldöntöttem, hogy profi sportoló szeretnék lenni, amit sikerült is elérnem.