U16 Akadémia

PICK SZEGED - DEAC
U16 Akadémia
DEAC
Zsinórban a harmadik győzelem

Zsinórban a harmadik győzelmet könyvelhette le a PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata a rájátszásában. A DEAC és a Nyíregyháza legyőzése után ismét idegben sikerült nyernünk, méghozzá a Miskolc otthonában. A siker egy percig sem forgott veszélyben, magabiztosan 31-14-re diadalmaskodtunk.

Hatalmas szívvel küzdve nyertünk

Izgalmas meccsen sikerült nyerni a PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának a Nyíregyháza ellen. A #kékek hazai pályán 27-25-re győztek.

Győzelemmel kezdték a rájátszást
Győzelemmel kezdte a Felsőházas rájátszást a PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata. A #kékek idegenben, a Debrecen otthonában nyertek 33-19-re.
 
DEAC-PICK SZEGED 19-33 (8-22)
Fiú U16, Felsőház, D-H csoport, 1.
MISI VSI SC - PICK SZEGED
U16 Akadémia
31
14
MISI VSI SC
PICK SZEGED - Nyíregyháza
U16 Akadémia
27
25
Nyíregyháza
DEAC - PICK SZEGED
U16 Akadémia
33
19
DEAC
Vereség az utolsó csoportmeccsen

Vereséggel zárt a PICK Kéziabda Akadémia U15-ös csapata az U16-os bajnokság csoport küzdelmeit. A #kékek a Békés otthonában 25-17-es vereséget szenvedtek, ezzel a H csoportban a második helyen végeztek.

U16 Akadémia: Vezetőedző: Vladan Jordovic, Másodedző: Balda Ákos

Felső sor: Krcsméri Tibor, Szabó Levente, Vladan Jordovic, Német Márk, Urszuly Péter Benedek, Kucsera Máté, Herczeg Áron, Nagy Gergely János, Ferencz Krisztián, Doszkocs Balázs, Kószó Ádám, Árva Csaba, Garami Zsolt, Balda Ákos, Gál Vera

Középső sor: Szilágyi Dominik, Kugelmann Zsombor, Szőnyi Zalán, Balogh Balázs, Glasza Márk Tamás, Szekeres Roland, Bacsa Bálint János, Csupor Albert Dezső

Alsó sor, kapusok: Beslity Donát, Koncz György Antal, Bozsó Barnabás. 

Hiányzó: Magyar Máté

 

Vladan Jordovic

A kézilabda nem csak a hivatásom és munkám, hanem a szerelmem és hobbim. Mestersport és európai mester edző vagyok.

Tizenegy éves koromban kezdtem kézilabdázni, mint kapus, A legnagyobb sikerem, hogy jugoszláv ifjúsági válogatott tagja voltam és a felnőtt első osztályban játszottam.

Edzőként több mint 20 éve dolgozom, legnagyobb sikereim: a szerb válogatottal részt vettem 2012-ben az olimpián, három Európa Bajnokságon (2012-ben ezüstérmet nyertünk) és két világbajnokságon is szerepeltünk.

Balda Ákos

Szegeden születtem, édesapám 7 éves koromban vitt el egy Pick Szeged mérkőzésre. A régi sportcsarnok hangulata és az akkori csapat eredményes játéka azonnal magával ragadott. Visszagondolva már az első alkalommal eldöntöttem, hogy profi sportoló szeretnék lenni, amit sikerült is elérnem.