U16

Négyes döntőben U18-as csapatunk

U18-as akadémiai csapatunk magabiztos, 33-21-es győzelmet aratott hazai pályán az Eger ellen. Ez a siker pedig azt jelenti, hogy a #kiskékek biztos résztvevői a négyes döntőnek!

Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os együttese jelenleg a negyedik helyen áll a bajnokságban. Ennél a korosztálynál nincs rájátszás, így az alapszakasz végén hirdetnek végeredményt.

A #kiskékek hatalmas harcban állnak a dobogóért, hiszen a listavezető Veszprémtől három, a második Fraditól egyetlen pontra vannak, míg a harmadik Budakalásszal azonos pontszámmal rendelkeznek.

Vereség a rangadón

Vereséget szenvedett hazai pályán U16-os akadémia csapatunk, amely a második helyen áll a bajnokságban.


OTP Bank - PICK Szeged U16-PLER-Budapest 21-24 (10-14)
I. osztály, U16, 21. forduló, Szeged, PICK Aréna, Ludányi Márton sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Grézló, Miklós.
OTP Bank - PICK Szeged U16: Szikora, Vízkeleti (kapusok), Kőrösi 2, Nagy 3, Karáth 1, Debreczeni 1, Szegi, Balog, Csurkó 5, Palkó 5, Kádár, Vilovski 2, Boros 2, Bucsányi, Mátó, Jakab. Vezetőedző: Ungi Denise.

Hazai rangadók a Fradi ellen

Három korosztályos csapatunk is a Ferencváros ellen mérkőzik az I. osztályú bajnokságban. Az U16-os együttesünk csütörtök 16.30-kor az Etelka sori sportcsarnokban fogadja zöld-fehér riválisát.

A másik két csapatunk, az U18 és az U20 hatalmas élménnyel gazdagodik, hiszen pénteken a PICK Aréna centerpályáján léphetnek pályára. A fiatalabb korosztály 14 órakor, míg az idősebbek 16 órakor futnak ki.

A belépés a meccsekre ingyenes. A szurkolók a PICK Aréna médiabejáratán – a Tisza palota felőli részen található – tudnak majd bejönni.

Jól kezdték az évet akadémistáink

Mindhárom I. osztályban szereplő akadémiai csapatunk győztesen kezdte 2024-et.

Három meccs, három győzelem. Ez volt a mérlege a PICK Kézilabda Akadémia csapatainak. A #kiskékek hazai pályán, a Ludányi Márton sportcsarnokban fogadták a Gyöngyös együttesét. Mindhárom együttes magabiztosan nyerte a meccsét, egy percig nem forgott veszélyben a sikerük.

Jól kezdték az évet akadémistáink

Mindhárom I. osztályban szereplő akadémiai csapatunk győztesen kezdte 2024-et.

Három meccs, három győzelem. Ez volt a mérlege a PICK Kézilabda Akadémia csapatainak. A #kiskékek hazai pályán, a Ludányi Márton sportcsarnokban fogadták a Gyöngyös együttesét. Mindhárom együttes magabiztosan nyerte a meccsét, egy percig nem forgott veszélyben a sikerük.

A héten már bajnokik következnek

Akadémia csapataink számára is folytatódik a küzdelem. Az NB I/B-s bajnokságban szereplő OTP Bank - PICK Szeged U21 pénteken 18 órakor idegenben, a Cegléd otthonában lép pályára. Szombaton három meccset is láthatnak  a szrukolóink a PICK Arénában, a  Ludányi Márton sportcsarnokban. A #kiskékek a Gyöngyös együttesét fogadják. Az U16 14 órakor, az U18 16 órakor, az U20 pedig 18 órakor lép pályára.

Edzőmeccsekkel készülnek az akadémiai csapatok
A felkészülés közepén járnak a PICK Kézilabda Akadémia korosztályos csapatai. Az első héten főként az állóképességfejlesztés játszotta a főszerepet. Azért minden edzésen előkerült a labda, így a taktikai elemek gyakorlására is sor került.
 
A héten minden csapatunk edzőmeccset játszik, három találkozó is Szegeden lesz. Kedden az U16-os és az U18-as csapatunk a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban lép pályára.
Szépen búcsúztunk 2023-tól

Remekül zárták az évet akadémiai csapataink, mindhárom korosztályos együttesünk nyert. U20-as alakulatunk nagy csatában, U18-es gárdánk magabiztosan győzte le a Honvédot. U16-osaink is fontos sikert könyvelhettek el a Gyöngyös ellen.

Ezzel véget ért az év, pihenőre tértek a játékosok, januárban kezdik meg a felkészülést. U20-as csapatunk a 3., U18-asaink és U16-osaink a második helyen állnak a tabellán.

Remekeltek az utánpótlás csapataink

Öt csapatunk is pályára lépett az elmúlt napokban. NB I/B-s együttesünk hazai pályán fogadta az Ajka együttesét. A meccs elején a vendégek vezettek, de Varga Mihály irányításával már az első félidő után magabiztosan vezettünk. Igazi csapatként harcoltunk, egyre nagyobb lett a távolság a két csapat között. A sok jó teljesítmény győzelemre vezetett, 36-29re diadalmaskodtunk. Az év utolsó meccsét pénteken idegenben, Kecskeméten vívjuk.

Rangadót nyertek a #kiskékek!

Fordulatos meccsen, fontos győzelmet aratott az OTP Bank - PICK Szeged U16-os csapata, és ennek a sikernek köszönhetően az élre állt a bajnokságban.

Jól kezdtük a rangadót, az első félidőben volt olyan időszak, amikor 5 góllal is vezettünk. A második játékrész elején fordított a Veszprém, azonban a hajrá a miénk volt, így fontos 2 pontot szereztünk.

OTP Bank - PICK Szeged-BFKA-Veszprém 26-24 (13-11)

U16 I. osztály, 9. forduló, Szeged, PICK Aréna, Ludányi Márton sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Kovács, Papp.

OTP Bank - PICK Szeged U16 vs BFKA-Veszprém

OTP Bank - PICK Szeged-BFKA-Veszprém 26-24 (13-11)
U16 I. osztály, 9. forduló, Szeged, PICK Aréna, Ludányi Márton sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Kovács, Papp.

U16
26
24
BFKA-Veszprém
Magabiztos U16-os győzelem a Tatabánya ellen

Magabiztos győzelmet aratott az OTP Bank - PICK Szeged U16-os csapata a Tatabánya ellen. A #kiskékek már az első félidőben megalapozták a győzelmet, alaposan megléptek az ellenfelüktől, így a végén 29-21-re nyertek.

Az U16-os együttes hét forduló után öt győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget könyvelhetett el. A bajnokságban 11 ponttal a BFKA-Veszprém és a Ferencváros mögött a harmadik helyen állnak. 

OTP Bank - PICK Szeged-Tatabánya 29-21 (17-7)

Minden meccset megnyertünk itthon

Továbbra is őrzi veretlenségét az OTP Bank - PICK Szeged U16-os csapata. Akadémistáink hazai pályán nyertek a Füred ellen.

OTP Bank - PICK Szeged U16-BFKA Balatonfüred 23-19 (10-8)
OTP Bank - PICK Szeged U16:
Kelemen, Szikora (kapusok), Kőrösi 4, Nagy, Karáth 3, Vágvölgyi E., Debreczeni 1, Szegi, Balog, Csurkó 8, Palkó 1, Boros 2, Bucsányi, Hoffmann, Mátó 1, Matic 3. Vezetőedző: Ungi Denise.

OTP Bank - PICK Szeged U16 vs Tatabánya

OTP Bank - PICK Szeged-Tatabánya 29-21 (17-7)
U16. I. osztály, 7. forduló, Szeged, Etelka sori munkacsarnok, 50 néző. Vezette: Kovács, Papp.
OTP Bank - PICK Szeged U16: Vízkeleti, Szikora (kapusok), Kőrösi 1, Nagy E. 1, Karáth 3, Bozó 1, Vágvölgyi E., Debreczeni 2, Balog, Csurkó, 6, Palkó 2, Vilovski 4, Boros 1, Hoffmann, Mátó 3, Matic 5. Vezetőedző: Ungi Denise.

U16
29
21
Tatabánya
Három meccs, három győzelem a Békés ellen

Mindhárom I. osztályú utánpótlás bajnokságban szereplő csapatunk hazai pályán, a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban lépett pályára. Akadémistáinknak a Békés volt az ellenfele. Igazán örömteli hír, hogy mindhárom együttesünk nyert, így az U16 és U18 örzi a veretlenségét, az eddig lejátszott három meccsüket megnyerték. 

Kétszer sikerült idegenben legyőzni a Fradit

Három korosztályos csapatunk is idegenben lépett pályára az I. osztályú bajnokságban. Az U16-os együttesünk az utolsó másodpercekben szerzett góllal nyert a Fradi ellen. Az U18-as alakulat végig magabiztosan vezetett, a hajrában kicsit visszaestünk, de így sikerült 28-25-re nyernünk. Hiába küzdött nagyot az U20-as gárda, végül nem sikerült a pontszerzés. 

OTP Bank - PICK Szeged U16 vs BFKA Balatonfüred

OTP Bank - PICK Szeged U16-BFKA Balatonfüred 23-19 (10-8)

OTP Bank - PICK Szeged U16: Kelemen, Szikora (kapusok), Kőrösi 4, Nagy, Karáth 3, Vágvölgyi E., Debreczeni 1, Szegi, Balog, Csurkó 8, Palkó 1, Boros 2, Bucsányi, Hoffmann, Mátó 1, Matic 3. Vezetőedző: Ungi Denise.

U16
23
19
BFKA-Balatonfüred
Éles KISE
U16
Éles KISE
OTP Bank - PICK Szeged U16 vs Békés
OTP Bank - PICK Szeged U16 vs Békés 24-23 (13-11)
OTP Bank - PICK Szeged U16: Kelemen, Szikora (kapusok), Kőrösi 4, Nagy E. 1, Karáth, Palkó 2, Debreczeni, Kádár, Balog, Csurkó 6, Vilovski 1, Boros 3, Hoffmann, Mátó 2, Jakab, Matic 5. Vezetőedző: Unig Denise.
U16
24
23
Békés
FTC vs OTP Bank - PICK Szeged U16

Ferencvárosi TC-OTP Bank - PICK Szeged U16 27-28 (13-14)

U16
28
27
Ferencváros
Gyöngyös vs OTP Bank - PICK Szeged U16
HE-DO B. Braun Gyöngyös- OTP Bank - PICK Szeged U16 16-32 (10-17)
OTP Bank - PICK Szeged U16: Vízkeleti, Kelemen (kapusok), Kőrösi 5, Nagy E.
U16
32
16
Gyöngyös
Remekül kezdtük a bajnokságot
3/3 a pénteki idegenbeli Gyöngyös elleni mérlegünk, és még a felnőttek is legyőzték a Heves vármegyei csapatot, így valójában 4️⃣/4️⃣-el zártunk. Mindhárom utánpótlás együttesünk győztesen tért haza, a felnőttek hazai pályán 37-28-ra nyertek az NB I nyitófordulójában.

Oldalak