NB2

Velky Péter: mindenki kapott edzéstervet
Utánpótláscsapataink sem edzenek. Klubunk erőnléti stábja viszont otthoni edzésprogramot állított össze a fiataloknak. Velky Péterrel, az NB II-es és az ificsapat edzőjével beszélgettünk. 
 
- Erőnléti stábunk, a vezető, Garami Zsolt és csapata, Granyák Dominik és Dénes Gábor egy otthoni edzésprogramot dolgozott ki.
Továbbra is versenyben az első helyért

Idegenben nyert a PICK SZEGED U23

Magabiztos győzelmet aratott a férfi kézilabda NB II-ben a PICK SZEGED U23-as csapata. Velky Péter tanítványai a Kiskunmajsa otthonában nyertek 35-20-ra.

Makó KC-PICK SZEGED U23
NB2
Makói KC
PICK SZEGED U23-Csongrád
NB2
Tigrisek Csongrád
Békéscsabai BDSK-PICK SZEGED U23
NB2
38
27
Békéscsabai BDSK
PICK SZEGED U23-Kondoros
NB2
32
26
Kondoros
Magabiztosan nyert a PICK SZEGED U23

Meglepő vereséget szenvedett NB II-es csapatunk

Meglepő vereséget szenvedett NB II-es csapatunk a bajnokság 12. fordulójánan. A PICK hazai pályán kapott ki a Békéscsabától.

 

Kiskunmajsa-PICK SZEGED U23
NB2
35
20
Kiskunmajsa
Mezőtúr-PICK SZEGED U23
NB2
33
27
Mezőtúri AFC - Syngenta
PICK SZEGED U23-Békéscsaba
NB2
29
30
Békéscsaba DKSE
Bajus Brunó a juniorválogatottban szerepelt

Bajus Brunó két meccsen is pályára lépett a magyar juniorválogatottban. A mieink mindkétszer legyőzték a világbajnok Egyiptom együttesét.

Budaörsön két edzőmeccset is játszott a magyar juniorválogatott. A nemzeti együttesben szerepet kapott a PICK SZEGED-játékosa, Bajus Brunó. Tehetséges kézilabdásunk mindkét összecsapáson szerepet kapott a világbajnoki címvédő Egyiptom ellen. Az első meccsen 30-20-ra nyertünk, Brunó ekkor nem volt eredményes. A pénteki összecsapáson 32-26-re győztük le a vb-címvédőt, Brunó ekkor négyszer talált be a kapuba.

 

Interjú Rea Barnabással

Fontos meccset nyert meg az U23 az NB II-ben

Győzelemmel búcsúzott 2019-től a PICK SZEGED U23-as csapata. A férfi kézilabda NB II-ben 33-28-ra vertük a Köröstarcsát.

Nyolcadik győzelmünk az NB II-ben

Magabiztos győzelmet aratott a férfi kézilabda NB II-ben szereplő PICK SZEGED U23-as csapata. Velky Péter tanítványai a Bácsalmás otthonában nyertek 41-26-ra.

Nem éltünk a lehetőséggel

Remek második félidő

Megyei rangadót nyert a PICK SZEGED U23

Megyei rangadót játszott a PICK SZEGED U23-as csapata az NB II-ben. Velky Péter tanítványai a remek első félidei játéknak köszönhetően 30-24-re győzték le a Makót.

Pick Szeged - Makói KC 30-24 (19-9)