Bravúros döntetlen a bajnok otthonában

Nem mindennapi csatában 28-28-as döntetlent játszottunk a bajnok Kecskemét otthonában a férfi kézilabda NB I/B-ben. Még három bajnokink van hátra, és minden esélyünk megvan arra, hogy előkelő helyen fejezzük be a bajnokságot.

KTE-Piroska szörp-PICK Szeged U22 28-28 (16-15)
Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 21. forduló, Kecskemét, 300 néző. Vezette: Győr, Hadas.
PICK Szeged U22: Marczika 1, Krivokapic (kapus), Lőrincz 4, Varga M. 5, Csíki R., Vetési 2, Rea 6, Bajus 2, Fekete G., Szilágyi 4, Kovács Á., Szepesi, Gárgyán, Hegedűs, Csányi, Hutvágner 3/3. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
 
Kárpáti Krisztián: - Tudtuk, hogy a hazai csapat nyomás alatt lesz, hiszen a bajnoki címről szólt számukra a mérkőzés. Fiatalos, lendületes játékkal az első félidőben mérkőzésben voltunk, majd a hazai csapat bizonytalanságait kihasználva a második játékrészben a mérkőzés irányítását is átvettük. A Kecskemét természetesen az utolsó pillanatig küzdött, mi pedig talán egy kicsit korán vezettünk 4 góllal. Hatalmas küzdelem folyt a pályán, sajnos kettős emberhátrányban nem tudtuk megtartani ez előnyünket. Az utolsó időkérésnél kértem a fiúkat, hogy játszanak a végletekig, mert kettős hátrányban félő volt, hogy mindkét pontot elveszítjük, amennyiben hibázunk. Büszke vagyok a csapatomra, nagyon férfiasan kézilabdáztak. Egyik szemem sír a másik nevet, mert előzetesen aláírtam volna a Kecskemét otthonában az 1 pontot, viszont sajnálom a végjátékot, mert nagyon közel voltunk a még nagyobb bravúrhoz. A hazai csapatnak gratulálok a bajnoki címhez és sok sikert kívánok nekik az első osztályban! Mi dolgozunk tovább, fontos két hét áll előttünk!
 
Korosztály: