U22 Akadémia

Győzelemmel zártuk az idényt

Szoros meccsen, de győztesen hagytuk el a pályát a férfi kézilabda NB I/B-ben. Az utolsó bajnokin népes közönség előtt 29-26-ra nyertünk a Békés ellen.

Győzelemmel ünnepeltük az ezüstérmet

PICK Szeged U22-Mizse KC 34-25 (19-14)

Győzelem a Mezőkövesd otthonában

Parádés győzelmet aratott a PICK Szeged U22-es csapata a férfi kézilabda NB I/B-ben. Kárpáti Krisztián együttese a rangadón, a Mezőkövesd otthonában az utolsó másodpercben szerzett góllal nyerni tudott.

Bravúros döntetlen a bajnok otthonában

Nem mindennapi csatában 28-28-as döntetlent játszottunk a bajnok Kecskemét otthonában a férfi kézilabda NB I/B-ben. Még három bajnokink van hátra, és minden esélyünk megvan arra, hogy előkelő helyen fejezzük be a bajnokságot.

Megnyertük a rangadót a Kövesd ellen

Fontos győzelmet arattunk vasárnap este hazai pályán az NB I/B-s bajnokságban a Mezőkövesd elleni rangadón. Szurkolóink támogatása mellett 12-9-es félidő után, 28-22-re diadalmaskodtunk.

Vereség az Ózd otthonában

Komoly csatában 27-24-es vereséget szenvedett a PICK Szeged U22-es csapata az NB I/B-s bajnokságban. Kárpáti Kriszitán csapata az Ózd otthonában kapott ki.

Szerdán Ózdon, vasárnap veletek itthon!

Szerdán (május 5.) idegenben, az Ózd otthonában lép pályára a PICK Szeged U22-es csapata az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokságban. A hajrá kezdődött meg a Keleti csoportban, így minden meccs nagy fontossággal bír. Nekünk még hat találkozónk van hátra, jelenleg 23 ponttal a harmadik helyen állunk. Mivel három meccsel kevesebbet játszottunk, mint a listavezető Kecskemét és a második helyen álló Ferencváros, így még komoly esélyünk van arra is, hogy ebből a pozícióból előrelépjünk. De egyelőre a hét feladataira koncentrálunk.

Pick Szeged U22-Békés
U22 Akadémia
29
26
Békés
Pick Szeged U22-Mizse KC
U22 Akadémia
Mizse KC
Mezőkövesd-Pick Szeged U22
U22 Akadémia
28
27
Mezőkövesd
Kecskemét-Pick Szeged U22
U22 Akadémia
28
28
Kecskemét
Pick Szeged U22-Mezőkövesd
U22 Akadémia
28
22
Mezőkövesd
Ózd-Pick Szeged U22
U22 Akadémia
24
27
Ózd
Hatalmas győzelem a Hatvan ellen
Újabb bravúros győzelmet könyvelhetett el a PICK Szeged U22-es csapata az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokságban. Kárpáti Krisztián együttese idegenben, a jó erőkből álló Hatvant győzte le 36-26-ra, és továbbra is a harmadik helyen áll a bajnokságban.
 
Hatvan-PICK Szeged U22 26-36 (11-18)
Kilencedik győzelmünk a bajnokságban

Kilencedik győzelmünket könyveltük a férfi kézilabda NB I/B-s bajnokságban. Vasárnap este a patinás Ózd csapatát fogadtuk az újszegedi sportcsarnokban. A második félidei jó játéknak köszönhetően magabiztos, 33-27-es győzelmet arattunk.

A nyolcadik sikerünk az NB I/B-ben

Nyolcadik győzelmét aratta az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokságban szereplő PICK Szeged U22-es csapata. Az újszegedi sportcsarnokban lejátszott meccsen a félidőben még a Balassagyarmat vezetett 2 találattal, de utána összekaptunk magukat. 14-14-nél egyenlítettünk először, 17-17 után pedig már átvettük a vezetést. Bajus Brunó zsinórban háromszor talált be, így 20-17-re léptünk el. Ezután már nem tudott közelebb kerülni ellenfelünk, Pál László pedig egy másodperccel a vége előtt beállította a 26-20-as végeredményt.

Hatvan - PICK Szeged U22
U22 Akadémia
36
26
Hatvan
PICK Szeged U22 - Ózd
U22 Akadémia
33
27
Ózd
PICK Szeged U22 - Balassagyarmat
U22 Akadémia
26
20
Balassagyarmat
Nyíregyháza - PICK Szeged U22
U22 Akadémia
38
21
Nyíregyháza
PICK Szeged U22 - KTE-Piroska szörp
U22 Akadémia
25
27
Kecskemét
Nagy csatában kaptunk ki a rangadón

Első hazai vereségünket szenvedtük el az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokság Keleti csoportjában. Pénteken este a jó erőkből álló - több egykori Pick-játékos is szerepelt a soraikban - Kecskemét csapatát fogadtuk az újszegedi sportcsarnokban. Jól kezdtünk, vezettünk, azonban az első félidő közepén a Bács megyei együttes fokozatosan növelte előnyét, így 30 perc után 15-10-re vezettek.

Rangadót játszik a PICK Szeged U22

Pénteken 17.30-kor a férfi kézilabda NB I/B-s bajnokságban, a Keleti csoportban rangadót vív a PICK Szeged U22-es csapata. A #kékek a KTE-Piroska szörp együttesét fogadják. A találkozót zárt kapuk mögött rendezik az újszegedi sportcsarnokban.

Döntetlent játszottunk a rangadón

Döntetlen játszottunk az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokság rangadóján. Komoly csatát vívtunk a Ferencváros otthonában.

Magabiztosan nyertünk a Nyíregyháza ellen

Az első félidőben még szoros volt az eredmény, a második 30 percben azonban rátettünk a lapáttal, így magabiztos, 42-26-os győzelmet arattunk a Nyíregyháza ellen az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokságban.

Szombaton a Nyíregyházát fogadjuk

A férfi NB I/B-s kézilabda-bajnokságban a PICK SZEGED U22-es csapata a Keleti csoport 16. fordulójában a Nyíregyháza együttesét fogadja a szombaton 18 órakor.

Közel két hetes szünet után ismét bajnoki meccset játszik a felnőtt NB I/B-ben a PICK SZEGED U22-es együttese. A #kékek szombaton 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban a Nyíregyházát látják vendégül. A találkozót zárt kapuk mögött rendezik.

PICK SZEGED U22 - Nyíregyháza
U22 Akadémia
42
26
Nyíregyháza
Szilágyi Benjámin gólokkal mutatkozott be az NB I-ben
Hat góllal vette ki a részét a PICK Kézilabda Akadémia növendéke, Szilágyi Benjámin az Orosháza elle
DEAC - PICK SZEGED U22
U22 Akadémia
DEAC
A hajrában buktuk el a meccset

Szoros csatában, 26-24-es vereséget szenvedett az NB I/B-s bajnokságban szereplő PICK SZEGED U22 a Balassagyarmat otthonában.

Oldalak