Bravúrpont a Vecsés ellen

Ponttal tértünk haza a Vecsés elleni idegenbeli bajnokiról. Jól kezdütnk, így az első félidőben még mi vezettünk. A rutinos Vecsés a második játékrészben fordított, így átvette a vezetést. Nagy hajrát nyitottunk, 27-24-ről sikerült egyenlítetnünk, így bravúrpontot szereztünk.

Férfi kézilabda NB I/B, keleti csoport, 12 forduló, Üllő.
Vecsési SE-PICK SZEGED U22 27-27 (13-16)
PICK SZEGED U22: Krivokapic, Marczika (kapusok), Lőrincz 5, Varga M. 1, Csíki R., Vetési 6, Tóth J., Kurai 3, Mitrik, Rea 3, Fekete, Szilágyi B. 4, Kovács Á., Hegedűs, Pál, Csányi 5. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
 
Kárpáti Krisztián: - Jól kezdtük a mérkőzést, nagyszerűen védekeztünk és az ellenfél nyitott védelmében megtaláltuk a réseket. A félidő hajrájában sajnos kissé kapkodó lett a játékunk, illetve a Vecsés is egy zárt védekezési rendszerre állt rá, ami nehézséget okozott nekünk. A félidőben úgy éreztem, hogy kevesebb az előnyünk, mint amit a játék képe mutatott. A második játékrészben egy sokkal agresszívebb és motiváltabb hazai csapatot láttam, mi elbizonytalanodtunk és a mérkőzés játékképe teljesen megváltozott. A Vecsés uralta a játékot, mi pedig főleg támadásban bizonytalanok voltunk, mert nem tudtuk átlőni a magas védőfalat. A végjátékban valahogy mégis sikerült megújulni és egy rendkívül kiélezett szituációban döntetlenre menteni a mérkőzést. A csapat erejét mutatja, hogy bő két perccel a vége előtt 3 gólos hazai vezetésnél se adtuk fel a mérkőzést. Az első félidő alapján mi, a második játékrész alapján a hazai csapat szolgált rá a győzelemre, így a döntetlent igazságosnak érzem. Ezekből a mérkőzésekből rengeteget tanulnak, tapasztalnak a fiatalok. A vecsési keret az új igazolásokkal sokat erősödött, szerintem több meglepetést fog okozni a bajnokság során.
Korosztály: