Győzelem a Mezőkövesd otthonában

Parádés győzelmet aratott a PICK Szeged U22-es csapata a férfi kézilabda NB I/B-ben. Kárpáti Krisztián együttese a rangadón, a Mezőkövesd otthonában az utolsó másodpercben szerzett góllal nyerni tudott.

Férfi kézilabda NB I/B, keleti csoport.
Mezőkövesd-PICK Szeged U22 27-28 (14-10)
PICK Szeged U22: Marczika, Krivokapic (kapusok), Lőrincz 7, Varga M. 2, Csíki R., Vetési 3, Fekete G. 1, Rea 3, Bajus 2, Szilágyi 6, Kovács Á. 4, Szepesi, Gárgyán, Hegedűs, Csányi, Hutvágner. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
 

Kárpáti Krisztián: - A mérkőzés előtt arról beszéltünk a fiúkkal, hogy a találkozónak nagy tétje van, hiszen ha pontot vagy pontokat szerzünk, akkor a dobogós helyezésünk már biztos, igaz hazai pályán még lehet esélyünk a javításra, ha ez nem sikerül. Az első pár perc után a hazai csapat átvette a vezetést és a félidő végére kissé szét is esett játékunk, így 4 gólos hátrányba kerültünk. A félidőben rendeztük a sorokat és nyitott védekezésre váltottunk. Szerencsére nem adtuk meg magunkat a legnehezebb pillanatokban sem, így a végjáték nyílt volt. 7:6 elleni játékból sikerült gólokat lőni, átvettük a vezetést is, de az utolsó Kövesdi támadás góllal fejeződött be. Amikor már mindenki azt hitte, hogy ismét döntetlen lesz az eredmény, Rea Barnabás egyéni akcióból belőtte a győztes gólt. Az élet néha elvesz, néha ad! Vasárnap szeretnénk a biztos bronzérmet egy fényesebbre cserélni.

A PICK Szeged U22 legközelebb május 23. (vasárnap) 18 órakor a Mizse KC-t fogadja. Védettségi igazolvánnyal a szurkolók ingyen tekinthetik meg a meccset.

 

Korosztály: