Győzelemmel zártuk az idényt

Szoros meccsen, de győztesen hagytuk el a pályát a férfi kézilabda NB I/B-ben. Az utolsó bajnokin népes közönség előtt 29-26-ra nyertünk a Békés ellen.

PICK Szeged U22-Békési FKC 29-26 (15-15)
Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 13. forduló, újszegedi sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Sándor, Szabó B.
PICK Szeged U22: Marczika, Nagy T. (kapusok), Lőrincz 5, Varga M. 3, Csíki R. 1, Vetési 4, Tóth J. 2, Kurai, Mitrik, Bajus 4, Szilágyi 4, Gárgyán, Hegedűs 4, Tőkés 1, Csányi R. 1. Hutvágner. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
 
Kárpáti Krisztián: - Megmondom őszintén, hogy a héten kicsit nehezebb volt motiválni a játékosokat. A mérkőzés elején látszott, hogy nem vagyunk olyan koncentráltak, mint az elmúlt hetekben. Ennek eredményeként sokáig a vendégcsapat akarata érvényesült. A félidőben kicsit rendezni tudtuk a fejeket, így a második játékrészben már jobban teljesítettünk. Fiatal csapatként nagyon jó lenne, ha mindig a maximumra törekednénk, mert az akarat, lelkesedés és a küzdelem nem kerül pénzbe és nem is tudás kérdése. Bár a mérkőzést megnyertük, nem vagyok maradéktalanul elégedett a látottakkal. Igaz a jó csapat ismérve, hogy gyengébb teljesítménnyel is képes nyerni, illetve annak örülök, hogy a távozó játékosok győzelemmel búcsúztak.
 
Korosztály: