A hajrában buktuk el a meccset

Szoros csatában, 26-24-es vereséget szenvedett az NB I/B-s bajnokságban szereplő PICK SZEGED U22 a Balassagyarmat otthonában.

Balassagyarmati Kábel SE-PICK SZEGED U22 26-24 (11-9)
NB I/B, Kelet, 14. forduló, Balassagyarmat.
PICK SZEGED U22: Marczika 1, Nagy T. (kapusok), Lőrincz 1, Varga M., Csíki R. 1, Vetési 7, Tóth J., Kurai, Rea 3, Mitrik, Fekete G., Szilágyi B. 6, Kovács Á., Hegedűs 1, Pál 1, Csányi 3. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
 

Kárpáti Krisztián: - Igyekeztünk kellőképpen felkészülni az ellenfél játékából, mert az új edző érkezésével átalakult a csapat játékrendszere. A mérkőzés végig kiélezett küzdelmet hozott, amelyből sajnos most mi kerültünk ki vesztesen. Az első játékrészben rengeteg ziccert és büntetőt hibáztunk, amit az egy félidő alatt szerzett 9 gól jól mutat. A második félidőben már jobb volt a helyzetkihasználásunk, védekezésben viszont nehezen találtuk meg a megfelelő távolságokat. Amikor mélységben jobban megnyitottuk a falat, akkor Sándor Ákos beállóban volt többszőr eredményes, zártabb védekezés esetén pedig a hazai csapat átlövői lőttek pontosan. A végjátékban, 7 perccel a mérkőzés vége előtt nálunk volt az előny, ezt kellett volna megőrizni. Ez sajnos elsősorban a rutintalanságunk miatt most nem sikerült, érdekes végjátékban maradtunk alul, nagy küzdelemben. Készülünk a következő feladatra.

 

Korosztály: