A héten négy meccs vár ránk

A héten négy meccset játszanak a PICK SZEGED korosztályos csapatai. Az U22  a Liga Kupában kétszer lép pályára, míg az U15 szintén kétszer csatázik.

Kezdjük a PICK SZEGED U15-el! A héten két meccs vár a Vladan Jordovics által irányított csapata. Az U16-os bajnokság H csoportjában előbb szerdán 16.30-kor (zárt kapus) a Makó KC-t fogadják. Eddig négy meccset játszottak a #kékek, és mind a négyet magabiztosan megnyerték. A Maros-parti városban 33-12-re nyertünk, így most is egy magabiztos győzelem várható el. Pénteken ahhoz az Orosházához utazunk, amelyet itthon 31-9-re legyőztünk. Igaz, azóta a Békés megyei együttes hét meccset nyert zsinórban, így biztos, hogy komolyabb harc vár ránk.

Jól kezdte a Szerencsejáték Zrt. Liga Kupa küzdelmeit a PICK SZEGED U22. A #kékek Lajosmizsén nyertek 32-29-re. Pénteken ismét a Mizse KC lesz az ellenfelünk, itthon fogadjuk őket 18 órakor, majd vasárnap 16.30-kor a Békés érkezik hozzánk. Felpörögnek rendesen az események, így a héten lesz miért izgulni. A Liga Kupa meccsek is zárt kapusak.

 

 

Korosztály: