Ifjúsági és serdülő II. osztály: az Ózdot fogadták csapataink

A Pick Szeged Utánpótlás ifjúsági és serdülő II. osztályban érdekelt csapatai az Ózdot fogadták. Előbbi jól kezdett, de veszített, míg utóbbi rosszabbul indított, azonban nyerni tudott.

 

Pick Szeged – ÓAM-Ózdi KC 23–32 (13–17)

Férfi kézilabda, ifjúsági II. osztály, Keleti csoport, 5. forduló. Szeged, Csonka-tornaterem, 50 néző. Vezette: Fehér, Répás.

A Pick Szeged gólszerzői: Szőke 5, Kocsik 5, Gitay-Gorzó 3, Tóth-Molnár 3, Tusjak 2, Beszédes 1, Földi 1, Borbély 1, Tóth 1, Mokcsay 1.

 

Szabó Péter, a Pick Szeged edzője: – Sokkal koncentráltabban kezdtük ezt a mérkőzést, mint az eddigieket, így a 45. percig tartottuk a lépést az ellenféllel. Sajnos az utolsó negyedórában kiütközött az ózdi csapat életkorbeli, és erőnléti fölénye.

 

Pick Szeged – ÓAM-Ózdi KC 37–19 (13–10)

Fiú kézilabda, serdülő II. osztály, Keleti csoport, 5. forduló. Szeged, Csonka-tornaterem, 35 néző. Vezette: Fehér, Répás.

A Pick Szeged gólszerzői: Császár 7, Szemán 7, Kaszás 5, Csamangó 5, Dancsik 2, Csengeri 2, Molnár 2, Nagy K. 2, Juhász 2, Míg 1, Zöldy 1, Janecskó 1.

 

Nagy Zoltán, a Pick Szeged edzője: – Nagyon nehezen vettük fel a találkozó ritmusát, de a második játékrészre rendeztük a sorainkat. A védekezéssel nem voltam elégedett.

 

A következő fordulóban Szabó Péter és Nagy Zoltán tanítványai Törökszentmiklóson vizitálnak. Szombaton 12 órától a serdülők, 14 órától az ifjúságiak lépnek pályára.

 

– Becsei Dávid –