Kiélezett csatában kaptunk ki Lajosmizsén

Hosszú szünet után újból bajnoki meccset játszott a PICK SZEGED U22 a NB I/B-s bajnokságban. Hiába jöttük többször is vissza a meccsbe, végül 31-25-ös vereséget szenvedtünk a Lajosmizse otthonában.

Mizse KC (11.)-PICK SZEGED U22 (5.) 31-25 (16-13)
Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 11. forduló. Lajosmizse. Vezette: Cseszregi, Sipos.
PICK SZEGED: Marczika, Nagy T. (kapusok), Lőrincz 1, Varga M., Vetési 3, Tóth J. 2, Bajus 6, Fekete G. 1, Szilágyi, Fekete D. 6, Csókás 1, Hegedűs, Pál, Tőkés 3, Csányi R. 2, Hutvágner. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
 
Kárpáti Krisztián vezetőedző: - A teljesítményünkön meglátszott a hosszú kihagyás. Különböző mentális, fizikális és edzettségi állapotban voltak a játékosok. A mérkőzés folyamán nem elsősorban teljesítmény alapján cseréltünk a stábbal, hanem az edzettségi állapotoknak megfelelően, hiszen az egészség mindennél fontosabb. Örülök, hogy egyáltalán eljutottunk oda, hogy bajnoki mérkőzésen pályára tudtunk lépni. Nyílván a mutatott játékkal és az eredménnyel nem vagyok elégedett. Sokat kell dolgozni, hogy a megkezdett útra mindenki visszataláljon, a játék képe alapján sajnos el kell ismernem, hogy a hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a két pontot.
 
Csapatunk legközelebb december 19-én (szombat) 16 órakor az Etelka sori tornacsarnokban a Ferencváros U22-es együttesét fogadja.
Korosztály: