PickBall U10: mindenki a legfontosabb élményben részesült

Az elmúlt hétvégén két PickBall-kupát is rendeztünk. Az U12-es végeredményéről már korábban beszámoltunk, az U10-eseknél azonban a játék öröme dominált, nem hirdettünk győzteseket, nem számoltuk a gólokat.

Az U10-es korosztály számára a Rókus II. Általános Iskola tornatermében rendezett PickBall-kupán mindenki a legfontosabb élményt nyerte meg, a játék adta örömet. Nem osztottunk különdíjakat, minden gyermek egyforma díjazásban részesült. Egységes PickBall-érmet kapott mindenki, amiket a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapatának Bajnokok Ligája-győztes jobbátlövője, Jorge Maqueda adott át. A torna főtámogatójának, a Decathlon-ajándékcsomagokat utánpótlás szakmai igazgatónk, Herbert Gábor nyújtotta át a négy egyesület részére.

– Jó csapatok részvételével nagyon hasznos tornát rendezett klubunk. Óriási sikerélmény volt a gyerekek számára, csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Természetesen a nap csúcspontja Jorge Maqueda volt, mindenki csodálta a klasszis játékost, ugyanis nem sűrűn adódik lehetőség, hogy egy ilyen nemzetközileg elismert kézilabdázótól vehessék át az érmeket. Szeretnénk minél több ilyen tornán részt venni, várjuk a vendégül látott csapatok meghívását, hogy idegenben is kipróbálhassuk magunkat – árulta el a PICK SZEGED edzője, Mandl Alice.

A PickBall U10-es torna résztvevői: PICK SZEGED (Mandl Alice és Bucsányi Ibolya tanítványai), Telekom Veszprém, Békés-Drén KC, Kecskeméti Sportiskola.

A torna óriás galériája ide kattintva nézhető meg.

A torna főtámogatója: a Decathlon.

Támogatók: Coop Szeged Zrt., Pick Szeged Zrt.

Médiatámogatók: Délmagyarország, Rádió 88, Szeged VTV

A PICK SZEGED Utánpótlás támogatója a KÉSZ.

Cikk: Becsei Dávid

Fotó: Faragó Imre