Serdülő I. osztály: PICK-es házi rangadót rendeztek

Házi rangadót rendeztek a Serdülő I. osztály Keleti csoportjának negyedik fordulójában. A két PICK Szeged csatájából az idősebbek jöttek ki győztesen, Szabó Levente tanítványai 21–19-re győzték le Goór Róbert csapatát.

PICK Szeged II. – PICK Szeged I. 19–21 (10–11)

Fiú kézilabda, Serdülő I. osztály, Keleti csoport, 4. forduló. Szeged, Etelka sori sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Parádi, Ujhelyi.

Goór Róbert, a PICK Szeged II. edzője: – Örülök, hogy ilyen mérkőzést játszottunk. Rangadóhoz méltó, igazi csata volt, a két pont sorsa a végjátékban dőlt el. A játékosaimnak még rutint kell szerezniük, hogy az ilyen mérkőzéseket meg tudják nyerni. Gratulálok a PICK I.-nek a győzelemhez, a csapatomnak pedig a teljesítményéhez.

Szabó Levente, a PICK Szeged I. edzője: – A kor kötelez, tehát ezt a mérkőzést az idősebbeknek kötelező volt megnyerni, ettől függetlenül Goór Róbert 2003-as tanítványai nagyon ügyesen kézilabdáztak. A feszültség ezáltal rajtunk volt, többször vezettünk öt góllal, de innen nem tudtunk feljebb lépni. Elégedett vagyok a győzelmünkkel, de a játékvezetés katasztrofális volt mindkét csapat számára, attól függetlenül, hogy rengeteg technikai hiba tarkította a mérkőzést.

Az ötödik fordulóban a PICK II. csütörtökön 17.30-kor Nyíregyházán, a PICK I. pedig szombaton 16 órakor hazai pályán lép pályára. Utóbbi a Békéscsabát fogadja az Etelka sori sportcsarnokban.

– Becsei Dávid –