Szerdán Ózdon, vasárnap veletek itthon!

Szerdán (május 5.) idegenben, az Ózd otthonában lép pályára a PICK Szeged U22-es csapata az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokságban. A hajrá kezdődött meg a Keleti csoportban, így minden meccs nagy fontossággal bír. Nekünk még hat találkozónk van hátra, jelenleg 23 ponttal a harmadik helyen állunk. Mivel három meccsel kevesebbet játszottunk, mint a listavezető Kecskemét és a második helyen álló Ferencváros, így még komoly esélyünk van arra is, hogy ebből a pozícióból előrelépjünk. De egyelőre a hét feladataira koncentrálunk.

Szerdán is komoly csatára számíthatunk, hiszen az Ózd patinás csapatnak számít, éveken keresztül első osztályú alakulata volt a településnek. Idén már találkoztunk velük, akkor hazai pályán 33-27-re nyertünk.

A szerdai meccs után vasárnap 18 órakor viszont itthon játszunk az újszegedi sportcsarnokban. Ismét szurkolók előtt. Azok a drukkerek, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, megnézhetik a Mezőkövesd elleni rangadónkat. Nagy szükségünk van a buzdításra, a belépés ingyenes. A 18 éven aluliak olyan kísérővel jöhetnek be, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

 

Korosztály: