Szombaton a Nyíregyházát fogadjuk

A férfi NB I/B-s kézilabda-bajnokságban a PICK SZEGED U22-es csapata a Keleti csoport 16. fordulójában a Nyíregyháza együttesét fogadja a szombaton 18 órakor.

Közel két hetes szünet után ismét bajnoki meccset játszik a felnőtt NB I/B-ben a PICK SZEGED U22-es együttese. A #kékek szombaton 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban a Nyíregyházát látják vendégül. A találkozót zárt kapuk mögött rendezik.

Csapatunk eddig 9 meccset játszott a Keleti csoportban, öt győzelmet, két döntetlent és két vereséget könyvelhetett el. Jelenleg a negyedik helyen állunk. Március 6-án idegenben, a Debrecen otthonában bravúros 26-25-ös győzelmet arattunk.

Ellenfelünk, a Nyíregyháza jelenleg az utolsó, 12. helyet foglalja el. Nem szabad azonban azt gondolni, hogy könnyű meccsre kell számítanunk, hiszen a nyírségiek az elmúlt időszakban összekapták magukat, az Ózdot 34-29-re, a Balassagyarmatot 36-30-ra győzték le. Legismertebb játékosuk számunkra a kapusuk, Nagy Levente, aki egykor a Pick Szeged hálóőre volt. Eddig 14 meccsen léptek pályára: 2 győzelem, 2 döntetlen mellett 10 vereség a mutatójuk.

 

Korosztály: