U10: átlépték határaikat

Az U10-es Badó László régióban érdekelt csapataink Algyőn és Szarvason léptek pályára vasárnap, edzőink értékelték a látottakat.

Eredmények:

PICK Szeged I. - Békés-Drén KC 8-15 (6-8)
PICK Szeged I. - HC Szarvas 10-7 (5-3)
PICK Szeged II. - Felföldi István SE 12-3 (7-0)
PICK Szeged II. - Békéscsaba DKSE 11-12 (6-5)
PICK Szeged III. - Szentesi FKC 10-0
PICK Szeged III. - Kecskeméti Sportiskola 8-10 (4-9)

Miklós Melinda, a PICK Szeged I. edzője: - A nagy akarásnak nyögés lett a vége. A fiúk nagyon fogadkoztak, hogy a PickBall-döntőben elszenvedett vereség után felveszik a kesztyűt a Békés ellen.  Ebből sajnos nem sikerült megvalósítani semmit. A Békés remekül kezdte a mérkőzést, mi pedig elbizonytalanodtunk és szétestünk. A Szarvas elleni győzelem valamennyire gyógyír a sebünkre, hogy ekkora pofon után fel tudtunk állni.

Bucsányi Ibolya, a PICK Szeged II. edzője: - Ebben a hónapban kiléptünk a saját csoportunk határaiból és Békés megyében próbáltunk szerencsét. A csapat 90%-a már az U11-es fordulóban szombaton is pályára lépett. A dupla terhelésű hétvégét jól bírták. Saját korosztályukban még lendületesebbek voltak, remek megoldásokat alkalmazva. Itt már bátrabban vették elő az edzéseken gyakorolt kombinációkat, a védelemben adódott réseket rendre megtalálták. Az első mérkőzésen a Felföldi István SE ellen nagykülönbségű győzelmet arattunk, míg a Békéscsabától egy roppant izgalmas, pörgős meccsen a  véghajrában egy góllal alulmaradtunk. Az egész hétvégén nyújtott teljesítményük miatt rendkívül büszke vagyok a fiúkra!

Mandl Alice, a PICK Szeged III. edzője: - A Szentes elleni mérkőzésünk elmaradt, mert betegségek miatt nem tudtak kiállni. A második találkozón a Kecskeméttel találkoztunk, ami izgalmasnak ígérkezett előzetesen. A csapatom a vártnál nehezebben szokta meg a gyors, agresszív játékot. Ez volt az első vereségünk a "nagyobbak" között.

- Becsei Dávid -