Pick Szeged I. - U10 Badó László régió

U10: lelkesen játszottunk Deszken

Az elmúlt hétvégén az U10-es korosztályú fiataljaink Deszken szerepeltek. Nagy Zoltán és Bucsányi Ibolya tanítványai orosházi, makói, balástyai és pusztamérgesi fiatalokkal mérték össze tudásukat.

U10: a küzdelem és az akarás jellemezte csapatainkat

Az elmúlt hétvégén a Gyermekbajnokság U10-es fordulójában Szarvason léptek pályára Bucsányi Ibolya és Nagy Zoltán tanítványai.

U10: jól alkalmazták a helyzetfelismerő képességüket

Az U10-es Badó László régióban csapataink Algyőn, illetve Kalocsán léptek pályára a hétvégén.

Eredmények:

U10: vegyes érzések, szép megoldások, elismerés

A Kisiskolás bajnokság U10-es Badó László régiójában a csapataink ezúttal Békéscsabán léptek pályára vasárnap.

Eredmények:

Felföldi István SE - PICK Szeged I. 8-16 (0-6)
Békés-Drén KC - PICK Szeged I. 10-3 (5-1)
PICK Szeged II. - Gézengúz UKC 18-13 (7-5)
PICK Szeged II. - Felföldi István SE Lajosmizse 28-7 (15-5)
HC Szarvas - PICK Szeged III. 8-15 (1-6)
Békéscsaba DKSE - PICK Szeged III. 15-14 (7-7)

U10: átlépték határaikat

Az U10-es Badó László régióban érdekelt csapataink Algyőn és Szarvason léptek pályára vasárnap, edzőink értékelték a látottakat.

Eredmények:

PICK Szeged I. - Békés-Drén KC 8-15 (6-8)
PICK Szeged I. - HC Szarvas 10-7 (5-3)
PICK Szeged II. - Felföldi István SE 12-3 (7-0)
PICK Szeged II. - Békéscsaba DKSE 11-12 (6-5)
PICK Szeged III. - Szentesi FKC 10-0
PICK Szeged III. - Kecskeméti Sportiskola 8-10 (4-9)

U10: a második meccsre összeszedték magukat

A Kisiskolás bajnokság U10-es kiírásában, a Badó László régióban a PICK Szeged I. a szegedi fordulót egy-egy győzelemmel, illetve vereséggel zárta.

Pick Szeged I. – Pick Szeged III. 10–17 (5–8)

Pick Szeged I. – FKSE-Algyő 14–10 (9–5)

U10: hatan debütáltak

A Kisiskolás bajnokság U10-es korosztályában, a Badó László régió mórahalmi fordulójában Miklós Melinda tanítványai nagy mérföldkövön estek át. Hárman is először léptek pályára kézilabda-mérkőzésen.

PICK Szeged I. - Tisza Volán SC 21-2 (9-1)
PICK Szeged I. - PICK Szeged II. 11-10 (4-5)

U10: mindkét meccsét megnyerte a Pick Szeged III.

A Kisiskolás bajnokság U10-es korosztályának áprilisi fordulóját Algyőn rendezték az elmúlt hétvégén. A Pick Szegedet három csapat is képviselte a tornán, amelyek közül a III. számú együttes mindkét mérkőzését megnyerte, míg az I. és a II. egyet-egyet.

Eredmények:

Békés-Drén KC - Pick Szeged I. 16-14 (7-7)
Pick Szeged I. - Gézengúz UKC 17-3 (8-2)
A Pick Szeged I. edzője: Miklós Melinda.

Szombaton az U10-es korosztály Kecskeméten járt

Táboros élmények - 5. nap (9-10 évesek)

Ma véget ért a II. Pick Szeged Kézilabda Tábor második turnusa. Záróprogramként ez alkalommal is az ópusztaszeri Csillagösvényre látogattunk el, ahol a gyerekek kipróbálták a labirintusokat, a különböző ügyességi játékokat, és természetesen számháborúztak, ami a hét során az egyik kedvenc elfoglaltságuknak bizonyult. A MOL-Pick Szeged felnőtt csapatának buszával utaztunk, hazaindulás előtt résztvevők átvették a tábor teljesítését igazoló emléklapot, valamint táboros pólóval és kézilabdával ajándékoztuk meg őket.

Táboros élmények - 4. nap (9-10 évesek)

Az edzést követően a gyerekeknek meglepetésben volt része: megtekintették a MOL-Pick Szeged felnőtt csapatának öltözőjét, ahol Vadkerti Attila képekkel és videókkal illusztrálva mesélt nekik a saját és további szegedi játékosok olimpiai élményeiről, felpróbálták a játékosok mezeit, az erősebbek pedig még az EHF-kupát is felemelték, ami nem kis teljesítmény tőlük, hiszen a jeles trófea 25 kg-ot nyom. A délutánt az Aquapolis Napfényfürdőben töltöttük, ahol szintén remekül éreztük magunkat.

Táboros élmények - 3. nap (9-10 évesek)

Edzés után a gyerekek a szabadban töltöttük a napot. A Pizza Monkey jóvoltából pizzáztunk a plázson, majd a gyerekek ügyességi játékokon vettek részt, vetélkedtek, strandfociztak és -kézilabdáztak, rendkívül mozgalmas és vidám napunk volt.

Fotókért kattintson ide!

Táboros élmények - 2. nap (9-10 évesek)

A délelőtti edzés után a gyerekek megebédeltek a Green & Grill teraszán, majd a Partfürdőn izgalmas vetélkedőkkel, vízibombázással és strandfocival múlatták az időt, ami a kiváló hangulatban nagyon gyorsan telt. A játékokhoz szükséges felszerelést a Printker Office Land Zrt. biztosította, a változatos programoknak köszönhetően a résztvevők egy pillanatig sem unatkoztak. A délután további részét a Kalandparkban töltöttük, ahol mint mindig, most is remekül éreztük magunkat.

Táboros élmények - 1. nap (9-10 évesek)

Jobban nem is indulhatott volna a II. Pick Szeged Kézilabda Tábor második turnusa. A 9-10 éves kézilabdások az első napon edzést és az ebédet követően a Szegedi Vadasparkba látogattak el, ahol megették a zsiráfokat, megtekintették a fókák bemutatóját és játékos vetélkedőkön vették részt, rejtvényeket oldottak meg.

A napközbeni frissítőkről és az uzsonnáról ismét támogatóink, a Rossmann Magyarország Kft. és a Coop Szeged Zrt. gondoskodtak.

Táboros élmények - 1. nap (9-10 évesek)

Néhány fotó a második turnus (9-10 évesek) első napjáról.

Csak játssz!

Sikeresen lezajlott Csak játssz! elnevezésű tornasorozatunk, melyet a Decathlon és a Rossmann támogatásával bonyolítottuk le a szezonban 4 alkalommal.

A tornasorozat lényege, hogy a gyerekek barátságos mérkőzéseket játszottak egymással, a rendezvény a mozgás örömére, szeretetére irányult. A résztvevő ifjú sportolók a Decathlon jóvoltából minden alkalommal ajándékokkal térhettek haza, az Auchan pedig a frissítő gyümölcsöket és müzliszeleteket biztosította.

Április legjobbja

Jó tanuló, jó sportoló

Hódi Richárd
Decathlon - Pick Utánpótlás Kupa

Csak játssz! – szól a Pick Szeged Utánpótlása által szervezett barátságos tornasorozat mottója. A mérkőzéseket ez alkalommal is tét nélkül, családias légkörben játszották U9-10-es korosztályú utánpótlás csapataink a Deszki Sportcsarnokban, ahol a jó hangulatról a szurkoló szülők dobbal és dudával gondoskodtak.