U15-ös I. osztály: bejutottunk a felsőházi rájátszásba

Az elmúlt hétvégén az U15-ös I. osztály aktuális fordulójában Békésen léptek pályára Mandl Gábor tanítványai. Mindkét mérkőzést megnyertük, így az utolsó forduló eredményeitől függetlenül bejutottunk a felsőházi rájátszásba.

PICK SZEGED – Orosházi FKSE-Linamar 27–15 (14–5)

A szegedi gólszerzők: Üveges 4, Vojnár D. 4, Vojnár P. 4, Szűcs P. 3, Szűcs B. 3, Tokodi 3, Tóth J. 2, Budai 1, Záhonyi 1, Mikuska 1/1, Szabadi 1.

PICK SZEGED – DVTK-Eger 18–13 (11–5)

A szegedi gólszerzők: Budai 4, Szűcs P. 4, Fogarasi 3, Tokodi 2/1, Tóth J. 1, Mikuska 1, Üveges 1, Vojnár D. 1, Vojnár P. 1.

Mandl Gábor, a PICK SZEGED edzője: – Mindkét mérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk. Kiválóan védekeztünk, amihez gratulálok a fiúknak. A támadójátékunk helyenként még akadozott, de akaratban és játéktudásban felülmúltuk ellenfeleinket. Ez a két sikerünk azt jelenti, hogy az utolsó forduló eredményeitől függetlenül már bejutottunk a felsőházi rájátszásba.

Mandl Gábor tanítványai ebben az évben már nem lépnek pályára tétmérkőzésen, az utolsó két alapszakaszbeli találkozójukat 2019. február 10-én a Salgótarjáni Strandépítők és a Kecskeméti Sportiskola ellen Gyöngyösön játsszák.

– Becsei Dávid –

Korosztály: