U15 I. osztály

U15: álomszerűen kezdtünk

Az elmúlt hétvégén az újszegedi sportcsarnokban lépett pályára két mérkőzésen az U15-ös I. osztályban szereplő csapatunk, amely a Kecskemétet és a Balmazújvárost győzte le.

Kecskeméti Sportiskola – PICK SZEGED 18–20 (9–11)

U15-ös I. osztály: elégedettek lehettünk a támadásokkal

Két magabiztos győzelmet aratott csapatunk a Gyermekbajnokság U15-ös I. osztályának B csoportjában, amelyek után Teimel Róbert edző elégedetten értékelt.

PICK SZEGED – Nyíregyháza 29–18 (14–10)

U15-ös I. osztály: Balmazújvárosban megkezdtük a bajnokságot

Egy-egy győzelemmel és vereséggel tért haza a Gyermekbajnokság U15-ös I. osztály B csoportjának első fordulójáról Balmazújvárosból csapatunk. A Békés ellen a kimaradt gólhelyzetek megbosszulták magukat, a házigazda ellen viszont megérdemelt sikert arattunk.

U15-ös I. osztály: ezüstérmesek lettünk!

Klubunk U15-ös I. osztályban szereplő csapata az utolsó fordulóban aratott kötelező, két győzelmének és két riválisának döntetlenje miatt a tabella második helyén végzett.

U15 I. osztály: Érmesek vagyunk.

U15-ös I. osztály: legyőztük az Élest és a PLER-t

Az U15-ös I. osztály felsőházi rájátszásának alsóörsi fordulójában Mandl Gábor tanítványai az Éles KISE és a PLER-Budapest ellen arattak sikereket.

PICK SZEGED – Éles KISE 16–13 (6–8)

U15-ös I. osztály: ott vagyunk a dobogón nyolc meccs után

Az U15-ös I. osztály felsőházi rájátszásának negyedik körében a budapesti Elek Gyula Arénában léptek pályára Mandl Gábor tanítványai. Jobb gólkülönbségünknek köszönhetően a tabella harmadik helyén állunk.

U15-ös I. osztály: jól védekeztünk és támadtunk

A Gyermekbajnokság U15-ös I. osztály Felsőházi rájátszásának 3. fordulójában magabiztos győzelmeket aratott csapatunk Balmazújvárosban.

Eredmények:

U15-ös I. osztály: hiába küzdöttünk, a rutinosabb ellenfelek győztek

Az U15-ös I. osztály rájátszásának második fordulójában a Nyugati csoport két legjobbja ellen léptünk pályára Egerben. Mindkét meccsen nagyot küzdöttünk, de alulmaradtunk rutinosabb ellenfeleinkkel szemben.

U15-ös I. osztály: legyőztük a PLER-t és a SZESE Győrt

Mandl Gábor tanítványai két győzelemmel indították az U15-ös I. osztály rájátszását a Felsőházban itthon, az újszegedi sportcsarnokban.

Eredmények:

U15-ös I. osztály: nyertünk, de pontokat nem kaptunk

Az U15-ös I. osztályban szereplő csapatunk bár két győzelemmel zárta az alapszakaszt Gyöngyösön, de 14 helyett 11 emberrel álltunk fel, így a két pontot ellenfeleink kapták meg.

Horvátország: eredményesen szerepelt U15-ös csapatunk

Az elmúlt hétvégén a horvátországi Verőcén szerepelt Mandl Gábor U15-ös csapata. Sérülések és betegségek miatt foghíjas kerettel végül a hatodik helyen zártuk a felkészülési tornát.

Kesi-kupa U15: versenyfutás után aranyérmet nyertünk

A PICK SZEGED Utánpótlás U15-ös csapata tornagyőzelmet ünnepelhetett a KESI-kupán, miután Mandl Gábor tanítványai a kecskeméti döntőben tíz góllal legyőzték a Békéscsabát. A legjobb kapusnak Biczók Márkot választották meg.

U15-ös I. osztály: bejutottunk a felsőházi rájátszásba

Az elmúlt hétvégén az U15-ös I. osztály aktuális fordulójában Békésen léptek pályára Mandl Gábor tanítványai. Mindkét mérkőzést megnyertük, így az utolsó forduló eredményeitől függetlenül bejutottunk a felsőházi rájátszásba.

U15-ös I. osztály: visszavágtunk a Békésnek a döntetlenért

Mandl Gábor tanítványai legyőzték a második helyen álló Balmazújvárost, valamint visszavágtak a Békésnek a szeptember döntetlenért.

Eredmények:

U15-ös I. osztály: szoros és könnyebb sikereket arattunk

Az U15-ös I. osztály negyedik fordulójában Kecskeméten kézilabdáztak Mandl Gábor tanítványai. A Gyöngyöst szoros, míg a Salgótarjánt könnyebb találkozón győzték le.

Eredmények: