U15-ös I. osztály: visszavágtunk a Békésnek a döntetlenért

Mandl Gábor tanítványai legyőzték a második helyen álló Balmazújvárost, valamint visszavágtak a Békésnek a szeptember döntetlenért.

Eredmények:

Balmazújvárosi KK – PICK SZEGED 18–23 (8–12)

A PICK SZEGED gólszerzői: Mikuska 5/1, Szűcs 4, Tokodi 4, Vojnár P. 2, Halász 2, Fogarasi 2, Budai 2, Tóth J. 1, Üveges 1.

Békés-Drén KC – PICK SZEGED 20–23 (7–11)

A PICK SZEGED gólszerzői: Mikuska 5, Budai 4, Vojnár P. 4, Szűcs 3, Magos-Dóra 2, Tokodi 2, Üveges 1, Tóth J. 1, Halász 1.

Mandl Gábor, a PICK SZEGED edzője: – A tabellán második Balmazújváros ellen végig egyenletes teljesítményt nyújtva nyertünk. Ezt követően az eddigi egyetlen csapat, amely pontot rabolt tőlünk eddig, a Békés volt az ellenfelünk. Szerettünk volna visszavágni. Az első félidőben jó játékkal vezettünk. A második játékrészben alapvető hibákat követtünk el, így kiegyenlítettek a hazaiak. Egy darabig fej-fej mellett haladtunk, de a hajrát jobban bírtuk idegekkel, így nyertünk. Gratulálok a csapatomnak a jó teljesítményhez.

A következő fordulóban december 8-án Békésen lépnek pályára Mandl Gábor tanítványai. 11 órától az Orosháza, 14 órától a DVTK-Eger lesz az ellenfél.

– Becsei Dávid –

Korosztály: