U9: győzelmekkel indítottuk a tavaszt

A Kisiskolás bajnokság U9-es Badó László régiójának első tavaszi fordulóját az algyői Fehér Ignác Általános Iskola sportcsarnokában rendezték meg. Mandl Alice tanítványai két magabiztos győzelemmel, míg Bucsányi Ibolya fiai egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a hétvégét.

Eredmények:

PICK Szeged I. - FKSE-Algyő I. 26-14 (12-7)
PICK Szeged I. - FKSE-Algyő II. 29-12 (13-5)
PICK Szeged II. - Tigrisek Csongrádi SE 12-20 (3-12)
Tisza Volán SC - PICK Szeged II. 7-13 (2-6)

Mandl Alice, a PICK Szeged I. edzője: - Indiszponált kezdés után magára talált a csapatom. Egyre összefogottabban, majd felszabadultabban kézilabdáztak, így megmutathatták, hogy valójában mire képesek. A második mérkőzésünk örömjátékot hozott.

Bucsányi Ibolya, a PICK Szeged II. edzője: - Hosszabb szünet után Algyőn nyitottuk meg a bajnokság tavaszi idényét. Az első mérkőzés első félidejében a Csongrád ellen az öltözőben maradtunk. A második játékrészt viszont már más mentalitással, lendülettel játszottuk, de ez nem volt elég ahhoz, hogy ledolgozzuk a hátrányunkat. A második találkozón a Pusztamérges ellen döcögősen és kapkodósan indítottunk. Néhány perc elteltével rendeztük a sorainkat, és hatgólos győzelmet zsebeltünk be. Küzdésből jól vizsgáztak a fiúk, a magabiztosságot még erősítenünk kell. 

- Becsei Dávid -