Pick Szeged I. - U9 Badó László régió

U9: folytatni a megkezdett utat

A Kisiskolás bajnokság U9-es korosztályának Badó László régiójában vasárnap Szeghalmon játszottak Nagy Zoltán fiatal tanítványai.

U9: helytálltunk, ami bíztató a következő szezonra

Algyőn zárta a bajnoki szezont az U9-es bajnokságban két csapatunk, Mandl Alice és Bucsányi Ibolya tanítványai.

Eredmények:

PICK Szeged I. - Tigrisek Csongrádi KSE 25-13
Kecskeméti Sportiskola  - PICK Szeged I. 13-16
FKSE-Algyő I. - PICK Szeged II. 21-5
PICK Szeged II. - Tisza Volán SC 20-7

U9: elégedetten jöhettünk haza

Az elmúlt hétvégén U9-es csapataink két-két mérkőzés játszottak. Mandl Alice tanítványai Lajosmizsén, Bucsányi Ibolya fiai pedig Csongrádon léptek pályára.

Eredmények:

PICK Szeged I. - KIKI 30-4 (13-0)
PICK Szeged I. - Gézengúz UKC 25-10 (9-4)
PICK Szeged II. - Tisza Volán SC Ásotthalom 15-13 (7-9)
Kecskeméti Sportiskola - PICK Szeged II. 13-9 (4-4)

U9: győzelmekkel indítottuk a tavaszt

A Kisiskolás bajnokság U9-es Badó László régiójának első tavaszi fordulóját az algyői Fehér Ignác Általános Iskola sportcsarnokában rendezték meg. Mandl Alice tanítványai két magabiztos győzelemmel, míg Bucsányi Ibolya fiai egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a hétvégét.

Eredmények:

PICK Szeged I. - FKSE-Algyő I. 26-14 (12-7)
PICK Szeged I. - FKSE-Algyő II. 29-12 (13-5)
PICK Szeged II. - Tigrisek Csongrádi SE 12-20 (3-12)
Tisza Volán SC - PICK Szeged II. 7-13 (2-6)

U9: visszaköszöntek az edzésen gyakorolt elemek

A Kisiskolás bajnokság U9-es Badó László régiójának algyői fordulójában a PICK Szeged Utánpótlás mindkét együttese magabiztos sikereket aratott.

Eredmények:

 

PICK Szeged I. – Tisza Volán SC 30–8 (15–4)

U9: küzdelemből jól vizsgáztak

A Kisiskolás Bajnokság U9-es Badó László régiójában két csapatunk lépett pályára az algyői fordulóban.

 

Elindult az U9-es bajnokság is

A Kisiskolás bajnokság U9-es korosztályának Badó László régiójában a Pick Szeged Utánpótlás két csapata Csongrádon játszotta le az idény első két mérkőzését.

 

U9: mindhárom csapatunk nagyszerű sikerekkel zárta a szezont Algyőn

A Pick Szeged I., II. és III. csapata az U9-es Kisiskolás Bajnokság algyői fordulójában zárta a szezont az elmúlt hétvégén.

A Pick Szeged I. remekül vette a reggeli rajtot és lehengerlő játékkal kerekedett az Algyő csapata fölé. A Békés ellen hitehagyottan kezdtek, melynek következtében a kialakult hátrányukat nem tudták ledolgozni, így a bajnokságban második szenvedtek vereséget.

Eredmények:

U7 és U8: sikeres hétvégét tudhatnak maguk mögött

Az algyői utánpótlás fordulóban három csapat képviselte a Pick Szegedet az U7 és U8 korosztályban. Az edzéscsoport sikeres hétvégét tudhat maga mögött, mivel mind a hat mérkőzést gólgazdag keretek között megnyerte.

U8:

Pick-Vörösmarty - FKSE-Algyő II.  23-13
Pick-Vörösmarty - Szentesi PUSE  34-6
A Pick-Vörösmarty tagjai: Ábrahám Róbert, Kocsis Alex, Matic Dávid, Vas Bence, Vavrek Dávid, Ződi Borisz. Edző: Mandl Alice.

U8-as csapatunk kétszer győzött az U9-es fordulóban

Az U9-es korosztály áprilisi fordulójában kétszer győzött vasárnap Szentesen a PICK III. Annak ellenére, hogy nem igazán ment nekik a játék, a küzdeni akarás szép példáját mutatták be a szegedi fiúk. Az akaraterő és az elszántság végül sikerre vitte a társaságot.

A csapat tagjai: Ábrahám Róbert, Báló Levente, Benák Dániel, Csonka Áron, Kocsis Alex, Laurinyecz Márkó, Ördög Dominik, Oltványi Levente, Matics Dávid, Ződi Borisz.

Eredmények:

Pick Szeged Utánpótlás U9-es csapatok - szép hétvégi eredmények

Pick Szeged Utánpótlás U9-es csapatok - szép hétvégi eredmények

Nemcsak a nagyok, hanem a kisebbek is pályára léptek a hétvégén a Kisiskolás Bajnokságban

A Pick Szeged I és Pick Szeged II Szentesen, míg a Pick Szeged III. csapata Csongrádon küzdött a szebbnél szebb eredményekért.

Pick Szeged I- és II.-U9-eredmények:

Pick Szeged I. – Szentesi PUSE: 21-10

Pick Szeged I. - Szeged II. 19-8

Szeged II. – Szentesi PUSE: 17-4

Edző: Bucsányi Ibolya

 

Kapusköszöntés- UP módra

Kapusköszöntés- UP módra

 

A MOL - Pick Szeged-Váci KSE mérkőzésén mutatkozott be a felnőtt csapat új kapusa, Urh Kastelic.

A fiatal szlovén kapust a mérkőzés előtt Nagy-György Csanád fogadta a pályán, aki a Pick Szeged Utánpótlás U9-es korosztályának kiváló hálóőre.

Csanád átnyújtotta Urh részére a kapusmezt, aki tegnap abban lépett pályára, először "hivatalosan" a MOL-Pick Szeged színeiben.

 

U9-es korosztály hétvégi ereményei a Kisiskolás Bajnokságban

Az U9-es korcsoport hétvégi eredményei a Kisiskolás bajnokságban

 

Három csapatunk is indult a Kisiskolás Bajnokság szombati fordulójában.

A Pick Szeged I csapata Békéscsaba DKSE játékosai ellen 10-16-ra veszítették el a meccset, de Orosháza FKSE csapata ellen már 25-11.re hozták az eredményt, és nyertek.

A Pick Szeged II. első meccse döntetlennel zárult a Békéscsaba DKSE I. ellen, 12-12-es eredménnyel, míg Gyulasport NKFT ellen bravúros győzelmet vívott ki magának, 24-12-es végeredménnyel.

A két csapat edzője: Bucsányi Ibolya

 

Sikeresen zárták a szezont U8-9-es játékosaink

Bucsányi Ibolya csapata kiválóan teljesített a szezonban, és két veretlen tornával zárta az évet.

Az ifjú játékosok a Csongrádi Tigrisek által szervezett Tigris Kupán veretlen tornagyőzelmet arattak (Ada-Pick 4:28, Pick-Mezőtúr 22:12, Pick-Csongrád 13:10), ezenkívül a torna legjobbjának egyik csapattagukat, Ferwagner Csabát választották.

Táboros élmények - 5. nap (9-10 évesek)

Ma véget ért a II. Pick Szeged Kézilabda Tábor második turnusa. Záróprogramként ez alkalommal is az ópusztaszeri Csillagösvényre látogattunk el, ahol a gyerekek kipróbálták a labirintusokat, a különböző ügyességi játékokat, és természetesen számháborúztak, ami a hét során az egyik kedvenc elfoglaltságuknak bizonyult. A MOL-Pick Szeged felnőtt csapatának buszával utaztunk, hazaindulás előtt résztvevők átvették a tábor teljesítését igazoló emléklapot, valamint táboros pólóval és kézilabdával ajándékoztuk meg őket.

Táboros élmények - 4. nap (9-10 évesek)

Az edzést követően a gyerekeknek meglepetésben volt része: megtekintették a MOL-Pick Szeged felnőtt csapatának öltözőjét, ahol Vadkerti Attila képekkel és videókkal illusztrálva mesélt nekik a saját és további szegedi játékosok olimpiai élményeiről, felpróbálták a játékosok mezeit, az erősebbek pedig még az EHF-kupát is felemelték, ami nem kis teljesítmény tőlük, hiszen a jeles trófea 25 kg-ot nyom. A délutánt az Aquapolis Napfényfürdőben töltöttük, ahol szintén remekül éreztük magunkat.

Táboros élmények - 3. nap (9-10 évesek)

Edzés után a gyerekek a szabadban töltöttük a napot. A Pizza Monkey jóvoltából pizzáztunk a plázson, majd a gyerekek ügyességi játékokon vettek részt, vetélkedtek, strandfociztak és -kézilabdáztak, rendkívül mozgalmas és vidám napunk volt.

Fotókért kattintson ide!

Táboros élmények - 2. nap (9-10 évesek)

A délelőtti edzés után a gyerekek megebédeltek a Green & Grill teraszán, majd a Partfürdőn izgalmas vetélkedőkkel, vízibombázással és strandfocival múlatták az időt, ami a kiváló hangulatban nagyon gyorsan telt. A játékokhoz szükséges felszerelést a Printker Office Land Zrt. biztosította, a változatos programoknak köszönhetően a résztvevők egy pillanatig sem unatkoztak. A délután további részét a Kalandparkban töltöttük, ahol mint mindig, most is remekül éreztük magunkat.

Táboros élmények - 1. nap (9-10 évesek)

Jobban nem is indulhatott volna a II. Pick Szeged Kézilabda Tábor második turnusa. A 9-10 éves kézilabdások az első napon edzést és az ebédet követően a Szegedi Vadasparkba látogattak el, ahol megették a zsiráfokat, megtekintették a fókák bemutatóját és játékos vetélkedőkön vették részt, rejtvényeket oldottak meg.

A napközbeni frissítőkről és az uzsonnáról ismét támogatóink, a Rossmann Magyarország Kft. és a Coop Szeged Zrt. gondoskodtak.

Táboros élmények - 1. nap (9-10 évesek)

Néhány fotó a második turnus (9-10 évesek) első napjáról.

Veretlenül az algyői tornán

Bucsányi Ibolya csapata, az U8-9 korosztály veretlenül nyerte meg az Algyőn megrendezett szivacskézilabda tornát.

Gratulálunk a csapatnak!

Március legjobbja #2

Szőllősy Tamás - jó tanuló, jó sportoló (balra)

Szőllősy Tamás
Decathlon - Pick Utánpótlás Kupa

Csak játssz! – szól a Pick Szeged Utánpótlása által szervezett barátságos tornasorozat mottója. A mérkőzéseket ez alkalommal is tét nélkül, családias légkörben játszották U9-10-es korosztályú utánpótlás csapataink a Deszki Sportcsarnokban, ahol a jó hangulatról a szurkoló szülők dobbal és dudával gondoskodtak.