Vereség az Ózd otthonában

Komoly csatában 27-24-es vereséget szenvedett a PICK Szeged U22-es csapata az NB I/B-s bajnokságban. Kárpáti Kriszitán csapata az Ózd otthonában kapott ki.

Ózdi KC-PICK Szeged U22 27-24 (15-14)
Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 7. forduló, Ózd, 70 néző.
Pick Szeged U22: Marczika, Nagy T. (kapusok), Lőrincz 3, Varga M. 2, Csíki R. 3, Vetési, Fekete G., Kurai, Rea 4, Bajus 8, Szepesi, Hegedűs, Pál L. 2, Tőkés, Csányi, Hutvágner. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
 
Kárpáti Krisztián: - Sajnos nem ez volt életünk mérkőzése, sem nekem, sem pedig a csapatnak. Több gondunk is volt, keveset tudtunk készülni együtt, az első csapat meccse és az érettségi miatt több meghatározó játékosunk hiányzott. A mérkőzés elején megsérült az egyetlen balkezes átlövőnk, így hamar kényszer megoldásokat kellett alkalmazni. Nem igazán találtam a hatékony összeállítást, hol a védekezés, hol a támadó játék akadozott. Ennek ellenére végig meccsben voltunk 25-24-nél több lehetőségünk is volt megfordítani a mérkőzést. Döntő pillanatokban azonban sokat hibáztunk, illetve kihagytunk 4 büntetőt, ami egy ilyen szoros mérkőzésen nem fér bele. Szerettünk volna nyerni és sajnálom, hogy nem tudtunk a legerősebb kerettel utazni. Nyilván a hazai csapatnak az időpont választásnál ez volt az elsődleges szempont, ami szerintem a FairPlay szellemétől igen távol áll. A mérkőzés képe alapján viszont nem érdemeltünk győzelmet.
 
Csapatunk legközelebb május 9-én (vasárnap) 18 órakor hazai pályán a Mezőkövesd ellen lép pályára. Rangadót vívunk, amit védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink ingyen nézhetnek meg.
Korosztály: