U14-Vörösmarty

Brunó apukája nyomdokain

Bajus Brunót – hivatalosan így lett anyakönyvezve – mutatjuk be. A Pick Szeged 15 éves kézilabdásának a neve ismerős lehet, hiszen édesapja a klub ikonja, Bajusz Sándor

Március legjobb Pick utánpótlás játékosának választották meg Bajus Brunót. A tehetséges játékos követi édesapja példáját, a vajdasági születésű Bajusz Sándor nagy kedvenc volt, imádta a szegedi közönség, a fiatal játékosnak is szép jövőt jósolnak a szakemberek.

Az ország legjobbja a Vörösmarty

Miskolcon rendezték meg a IV. korcsoportos (13-14 évesek) összevont labdajátékok kézilabda diákolimpia országos döntőjét. A fiú kézilabdázók nyolccsapatos mezőnyében ott volt a nyíregyházi elődöntőben győztes Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola együttese.

A keresztjátékban a komlói Kökönyösi Gimnázium Gagarin Általános Iskolája csapatát 23–14-re, a fináléban pedig a Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola csapatát  21–18-ra győzte le a csapat, így diákolimpiai első lett. A torna All Star csapatába a szegedi Lőrincz Marcell került be.

Az EMMI elismerő okleve

Magyarország Jó tanuló- Jó sportolója 2015 elismerést vehetett át 2016.06.09-én Balán Norbert a Pick-Vörösmarty U14 kézilabdása. Norbert 8 évig kitűnő bizonyítvánnyal és számos bajnoki címmel, tornagyőzelmekkel és most már Diákolimpia címmel is büszkélkedhet.

Újabb bizonyíték, hogy a sport mellett is lehet jó tanulni!

Gratulálunk, és a Deák Gimnázium speciális angol tagozatán is további sok sikert kívánunk! 

Magyar bajnok a Pick-Vörösmarty

Fantasztikus szegedi sikerrel zárult a Mezőtúron megrendezett gyerekbajnoki döntő. A Pick-Vörösmarty U14-es csapata megnyerte a magyar bajnokságot.

Parádés hangulat, parádés játék – röviden így lehetne összefoglalni a Pick-Vörösmarty U14-es csapatának a szereplését. Mandl Gábor együttese megnyerte a gyerekbajnokságot. A Mezőtúron megrendezett esemény mindenki számára felejthetetlen marad. 

A csapat a B csoportból az élen jutott tovább. Az elődöntőben az FTC ellen 19–11-re nyertek a szegedi fiatalok, így a fináléba jutottak.

Országos döntőben a Vörösmarty!

Bejutott az országos kézilabda diákolimpiai döntőbe a szegedi Vörösmarty általános iskola csapata. A Pick utánpótlásában szereplő fiatalok Nyíregyházán harcolták ki a miskolci fináléba jutást.

Nyíregyházán rendezték meg a kézilabda diákolimpia IV. korcsoportos területi döntőjét. Az országos döntőbe való jutás csak az aranyérmesnek volt lehetséges. Négy nagyon jól felkészített csapat versengett az elsőségért: a Nyíregyháza, a Békéscsaba, a Soltvadkert és a szegedi Vörösmarty Mihály általános iskola egyttese.

Március legjobbja

Hónap játékosa - Bajus Bruno (jobbra)

Bajus Brunó