Ezüstérmes a PICK SZEGED U12 a PickBall-kupán

Ezüstérmes lett a PICK SZEGED U12-es csapata a PickBall-kupán. A remek hangulatú viadalt a Veszprém nyerte meg. A díjakat Stefan Sigurmannsson, a MOL-PICK SZEGED-játékosa adta át.

 

A torna nyitómeccsét játszottuk a PickBall-kupán (Ábrahám Róbert, Augusz Alex, Báló Levente, Benák Dániel, Márkucz Tamás, Molnár Zsombor, Kocsis Alex, Matic Dávid, Mátó Barnabás, Hegyes Noé, Oltványi Levente, Ördög Dominik, Vas Bence, Zödi Borisz, Levai Levente. Edző: Mandl Alice.), ellenfelünk a Kecskemét volt. Végig uraltuk a meccset, simán, 16-6-os félidő után 35-13-ra (gólszerzőink: Matic 8, Mátó 5, Ződi 4, Benák 4, Ábrahám 4, Báló 3, Kocsis 3, Béres 2, Vas 2) nyertünk. Remekül indult a PickBall-kupa.

 
A második összecsapás jóval szorosabb volt, rendesen megdolgoztunk a Ferencváros ellen a győzelemért. Az első 20 perc után 13-10-re vezettünk. A második játékrészben remekül védekeztünk, sok-sok labdát szereztünk, így könnyű gólokkal fokozatosan elléptünk és a végén 27-22-re (gólszerzőink: Matic 9, Báló 5, Kocsis 4, Ződi 4, Mátó 2, Ábrahám, Vas, Levai) diadalmaskodtunk.

 
Az utolsó meccsen következett az a rangadó, ami Magyarországon a legnagyobbnak számít. Még itt a kicsiknél is csemege egy Szeged-Veszprém csata. Veretlenül érkezett mindkét csapat a záró összecsapásra. Jól kezdtünk, mi szereztünk vezetést. Az első félidőben fordítottak a pirosak, de mi, a #kisKékek nem adtuk fel. Ismét nálunk volt a vezetés, a félidő végül 10-10-el zárult. Remek volt a hangulat, mindkét tábor hangosan buzdította a csapatát. Sajnos támadásban többször is hibáztunk, így ellenfelünk folyamatosan növelte az előnyét, végül 24-21-es (gólszerzőink: Matic 6, Ábrahám 5, Ződi 5, Báló 3, Benák, Mátó) vereséget szenvedtünk, így a második helyen végeztünk.

 

A díjakat Vladan Jordovics és Stefan Sigurmannsson, a MOL-PICK SZEGED-játékosa adta át.


PickBall U12es torna eredményei:


Kecskemét-PICK SZEGED 13-35, Telekom Veszprém-FTC 23-10, Kecskemét-Telekom Veszprém 11-50, FTC-PICK SZEGED 22-27, FTC-Kecskemét 29-21, PICK SZEGED 21-24.


A PickBall-kupa végeredménye: 1. Telekom Veszprém, 2. PICK SZEGED, 3. Ferencváros, 4. Kecskemét.

A legjobb mezőnyjátékos: Szilléri Dániel (FTC). A torna legjobb kapusa: Lackhenbac Zalán (Telekom Veszprém). A gólkirály: Matic Dávid (PICK SZEGED). 

Galéria itt: http://utanpotlas.pickhandball.hu/galeria/2020-01-13/pickball-fu12-kezil...

Főtámogató: Decathlon.
Támogatók: Pick Szeged Zrt., Pizza Monster, délmagyar.hu, Rádió88, VTV Szeged, szegedma.hu.

 

Korosztály: