Félegyházán zárta az évet az U12

Kiskunfélegyházán léptek pályára a PICK SZEGED U12-es csapatai. A D csoportban csatáztak a szegedi fiatalok.

Eredmények:
PICK SZEGED I.-PICK SZEGED II. 30-9
PICK SZEGED I.-Algyő 16-12
PICK SZEGED II.-Tisza Volán 16-8

Mandl Alice:
- Az U12-es korosztály utolsó őszi fordulójára a PICK I. csapat több játékosa betegség, vagy sérülés miatt nem tartott a csapattal. Az első találkozón a dekoncentrált kezdés, – eladott labdák, a pontatlan befejezések – mellett szenzációs kapusteljesítménnyel indított a csapat. Az első játékrészben egyik gárda sem tudott jelentősebb előnyre szert tenni. A folytatásban is láthattunk bravúros védéseket, ami mellé már felzárkóztak a mezőnyjátékosok is. Higgadt játékkal, ötletes támadásokkal, koncentrált lövésekkel a maguk javára fordították a mérkőzést. A második mérkőzés gólkülönbségét a fiatalabb korosztályú csapattal szemben teljesítették. Gratulálok a fiúknak, és bátorítom őket, hogy higgyenek magukban!

PICK SZEGED I. kerete: Báló Levente, Benák Dániel, Hegyes Noé, Kocsis Alex, Levei Levente, Matic Dávid, Mátó Barnabás, Molnár Zsombor, Oltványi Levente, Ördög Dominik, Szatmári Gábor, Ződi Borisz, Vas Bence. Edző: Mandl Alice.

PICK SZEGED II. kerete: Bucsányi Kada, Csamangó Olivér, Kádár Gergely, Meskula Máté, Szabó Balázs, Tari Benedek, Tóth Tamás, Temesvári Attila, Tóth Dominik, Szabó Bence, Farkas Richárd. Edző: Bucsányi Ibolya.

 

Korosztály: