Fontos győzelem idegenben

Fontos győzelem a rájátszásban. Ezzel a sikerrel a 10 pontos DEAC és Budakalász mögött 9 ponttal a harmadik helyen állunk. Szerdán 16 órakor a Csonka gimnázium tornatermében a Budakalász ellen vívunk rangadót.
 
BVSC-Zugló-OTP Bank - PICK Szeged II. 24-27 (13-16)
U16, II. osztály, Felsőház, 5. forduló, Budapest, 25 néző. Vezette: Pávlics, Sipos.
OTP Bank - PICK Szeged II. : Nagy-György Cs., Molnár Zs., Lukács P.(kapusok), Babinszki Á. 2, Canjavec T. 2, Dékány T., Ferwagner Cs., Hegyes M. 5, Martonosi M., Nagy Sz. 1, Nagy Zs. 4, Szabó L. 8, Szabó P., Szendrei B. , Tímár Á. 3, Varga K. 2. Vezetőedző: Szabó Péter.
 
Szabó Péter vezetőedző értékelése: - Lendületesen kezdtük a mérkőzést. Védekezésünk nagyon jól működött, támadásban pedig rendre gólt tudtunk szerezni, így a félidő felénél már 6 góllal vezettünk A biztos előny tudatában kicsit könnyelművé vált játékunk, ezért a hazaiak 3 találatra zárkóztak a szünetig. Sajnos a rossz periódusunk a második játékrészben is folytatódott, amin nem segített, hogy rengeteget játszottunk emberhátrányban. Így a hazaiak előbb egyenlítettek, majd 3 gólos előnybe kerültek. 10 perccel a lefújás előtt azonban ismét összekapták magukat a fiúk, a védekezés feljavult, amihez extra kapusteljesítmény párosult Nagy-György Csanádtól, a helyzeteinket pedig belőttük, így sikerült megfordítani, és megnyerni a találkozót. Minden játékosomnak gratulálok!
 
 

 

Korosztály: