Fontos győzelmet arattunk az Ajka ellen

Remek második félidei játékkal, fontos győzelmet arattunk hazai pályán az NB I/B-s bajnokságban. Az Ajka ellen 29-23-ra nyertünk.

OTP Bank - PICK Szeged U21-KK Ajka 29-23 (11-12)
NB I/B, 13. forduló, Szeged, PICK Aréna, Ludányi Márton sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Bujdosó, Horváth.
OTP Bank - PICK Szeged U21: Lakatos – Szabó Á. 4, Tusjak 1, Koszorus 1, Radvánszki 2, Hegedűs 5, Szepesi 2. Csere: Krivokapic (kapus), Varga M. 7, Rea 2, Szabó Á. 4, Molnár R. 1, Szűcs B. 1. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.

Nagyon kellett ez a siker. Az elmúlt hetekben nem jöttek a győzelmek, és ez megviselte lelkileg az NB I/B-ben szereplő csapatunkat. Ez az első félidőben különösen látszott az Ajka elleni hazai bajnokin, rengeteg biztos helyzetet rontottunk el, így nem volt meglepő, hogy a vendégek 12-11-re vezettek.

A második harminc perc viszont remekül sikerült. A kapunkban Luka Krivokapic kiválóan védett, ennek köszönhetően még masszívabb lett a védekezésünk, támadásban pedig okosan játszottunk. Sikerült nagyobb ritmusra váltani, a gyors góloknak köszönhetően pedig a 45. perctől fokozatosan növeltük az előnyünket. Varga Mihály és Tóth Máté pedig eredményesen játszott, így a hajrában is a mi akaratunk érvényesült, végül 29-23-ra nyertünk.

Legközelebb december 10-én (szombat) 18 órakor az Eger otthonában lépünk pályára.

 

Korosztály: