Hatalmas csatában nyert a PICK SZEGED ifi II.

Izgalmas meccsen, hatalmas hajrát nyitva 35-34-re nyert Mezőkövesden a PICK SZEGED II. ificsapata a II. osztályú bajnokságban.

Mezőkövesd-PICK SZEGED II. 34-35 (19-14)
Férfi ifjúsági II. osztály, Kelet, 12. forduló, Mezőkövesd.
Gólszerzőink: Csamangó 7, Érces 7, Gercsó 6, Dancsik 5, Szemán 5, Tóth 2, Juhász A., Borbély , Juhász K.

Idegenben kezdte az évet a PICK SZEGED II. ificsapata a II. osztályú bajnokságban. Szabó Péter együttese a 12. fordulóban lépett pályára, és játszott izgalmas meccset. A végén örömtáncot járhattak a #kisKékek, hiszen 35-34-re nyertek és ezzel megerősítették a vezető helyüket a tabellán. A PICK eddig 12 meccset játszott a Keleti csoportban, a mérlegünk 11 győzelem és 1 döntetlen.

Szabó Péter: - Nehéz mérkőzésre készültünk, a jó erőkből álló Mezőkövesd ellen és a várakozásunk be is igazolódott. Az utazástól eltompult csapatomon keresztül futottak a hazaiak és a 25. percben már 18-9-re is vezettek. Ekkor kezdtünk magunkhoz térni és a félidőig 5 gólra zárkóztunk. A második játékrészben óriásit küzdöttünk, a határozott védelmünk mögött Kucsera remekül védett, türelmes támadásainkat pedig rendre gólra tudtuk váltani, így átvettük a vezetést. Az utolsó percekben  már csak a győzelem mértéke volt kérdéses. A hatalmas küzdelemért minden játékosom óriási dicséretet érdemel!

Csapatunk legközelebb február 20-án (csütörtök) 18 órakor a Csepelt fogadja az Etelka sori tornacsarnokban.

Korosztály: