Ifjúsági II. osztály: minden játékosunk dicséretet érdemel!

A hozzánk hasonlóan veretlen Milkolikot idegenben győztük le, így 100%-os mutatóval, csak kevésbé jó gólkülönbségünknek köszönhetően állunk a tabella második helyén az FKSE-Algyő mögött az ifjúsági II. osztály Keleti csoportjában.

Milkolik Sport School – PICK SZEGED II. 25–29 (14–12)

Férfi kézilabda, ifjúsági II. osztály, Keleti csoport, 5. forduló. Budapest, Emszt Kálmánné sportcsarnok, 40 néző. Vezette: Réti, Szedmák.

A szegedi gólszerzők: Érces 6, Csamangó 6, Zöldi 4, Dancsik 4, Juhász A. 2, Szemán 2, Császár 1, Gercsó 1, Borbély 1, Tóth 1, Kocsik 1.

Szabó Péter, a PICK SZEGED edzője: – A hozzánk hasonlóan hibátlan Mikolik otthonába látogattunk. Bár egész héten erre készültünk, mégis meg tudtak lepni bennünket gyors, agresszív játékukkal. Már a 10. percben, 8–4-es hátránynál időt kellett kérnem és ez hatásos is volt. Megkezdtük a felzárkózást, de a félidőben még kétgólos előnyben voltak a hazaiak. A második játékrészben teljesen más felfogásban léptünk pályára. Védekezésünk feljavult, a kapuban Kucsera Balázs remek formában védett, támadásainkat pedig rendre eredményesen fejeztük be, így előbb kiegyenlítettünk, majd megnyugtató előnyt építettünk ki. A hazaiak az utolsó 20 percben csak futottak az eredmény után, ezért megérdemelten hoztuk haza a két pontot. Minden játékosom dicséretet érdemel!

Október 20-án, vasárnap 14 órakor a Hatvant fogadjuk az Etelka sori sportcsarnokban.

– Becsei Dávid –

Korosztály: