Jól tanulnak, jól sportolnak! - díjaztuk őket

Kedden este a Tatabánya elleni hazai bajnoki előtt adtuk át a "Jó tanuló! Jó sportoló!" díjakat. Tíz utánpótlás játékosunkat jutalmaztuk.

Számunkra nagyon fontos, hogy a sport mellett a gyerekek a tanulásra is komoly figyelmet szenteljenek. Minden évben jutalmazzuk azokat az utánpótlás kézilabdásainkat, akik mindkét kategóriában kiválóan teljesítenek.

A Tatabánya elleni hazai bajnoki előtt tíz fiatalt szólítottunk pályára. Ötven pályázat érkezett, közülük választottuk ki azokat, akik megkapják a "Jó tanuló! Jó sportoló!" elismerést.

Biztosan nagy élmény volt a srácoknak az esemény, hiszen a népes szegedi közönségtől hatalmas tapsot kaptak. A  KÉSZ Csoport képviseletében - utánpótlásunk kiemelt támogatója - Metykó Tibor marketing- és vállalati kommunikációs vezető egy magas minőségű tabletet adott át a srácoknak, Vladan Jordovics, utánpótlásunk szakmai vezetője pedig egy oklevéllel ismerte el a teljesítményüket.

Díjazottaink, U8: Balog Máté. U9: Bagdány Zalán. U10: Molnár Kristóf János. U11: Kádár Gergely. U12: Ördög Dominik. U13: Szendrei Bence János. U14: Dudás Zsombor. U15: Felhő Zalán. Serdülő: Kozma Zétény. Ifjúságiak: Kinyó Gergő.

- Süli Róbert -

Korosztály: