Kilencedik győzelmünk a bajnokságban

Kilencedik győzelmünket könyveltük a férfi kézilabda NB I/B-s bajnokságban. Vasárnap este a patinás Ózd csapatát fogadtuk az újszegedi sportcsarnokban. A második félidei jó játéknak köszönhetően magabiztos, 33-27-es győzelmet arattunk.

PICK Szeged U22-Ózdi KC 33-27 (14-11)
Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 18. forduló, újszegedi sportcsarnok, zárt kapuk mögött.
PICK Szeged U22: Marczika, Krivokapic 1 – Lőrincz 2, Szepesi 1, Varga M. 2, Csíki 1, Vetési 3, Tóth J. 1, Rea 1, Bajus 7, Fekete G., Szilágyi 5, Kovács Á. 4, Hegedűs 1, Pál, Csányi R. 4. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
 
Kárpáti Krisztián: - Ismét jól kezdtük a mérkőzést, majd beleestünk ugyanabba a hibába, mint a Balassagyarmat ellen, hagytuk, hogy az ellenfél felzárkózzon. A mérkőzést ennek ellenére mi irányítottuk, de rapszodikus volt a játékunk. A második félidő derekán Bajus megvillanásai megroppantották a vendégcsapatot, a magabiztos előny birtokában igyekeztünk a fiatalabb játékosoknak lehetőséget adni, hogy szokják az NB I/B légkörét. Jó volt újra látni a pályán hosszú kihagyás után Szepesi Zsombort. Fontos 6 pontot gyűjtöttünk be szűk egy hét alatt, amivel stabilizáltuk a helyünket a tabella első felében!
 
 
Korosztály: