Micsoda győzelem!

 
OTP Bank - PICK Szeged U21-Tatai AC 31-30 (14-19)
NB I/B, 17. forduló, Szeged, PICK Aréna, dr. Bérczi Mihály sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Nagy, Túróczy.
OTP Bank - PICK Szeged U21: Radvánszki A. – Tisza 5, Járó 3, Német 1, Gazsó 6, Fekete, Juhász 10. Csere: Koncz Gy. (kapus), Balogh 4, Furka 1, Szűcs B. 1, Tusjak, Németh. Vezetőedző: Szabó Levente.
 
Premier volt ez a meccs. NB I/B-s csapatunk is először játszott bajnokit a PICK Arénában. Az év első hazai találkozóját vívták a #kiskékek. Radvánszki Attila védésével indult a meccs, majd Juhász Ádám góljával vezetést szereztünk. Sikerült 4-2-re meglépnünk, de fordított a Tata. Gazsó Péter góljaival visszavettük a vezetést, a 12. percben 7-6 volt nekünk. Ezután egyszer mi, egyszer a vendégek vezettek, így fej-fej mellett haladtak a csapatok. Az első félidő hajrájában megakadtak a támadásaink, így harminc perc után a Tata 19-14-re vezetett.
 
Küzdöttünk, mentünk előre, a 44. percben 24-22-re jöttünk fel. Tisza Levente szélső találata után pedig már csak egy volt a vendégek előnye, 23-24. Az 50. percben Juhász Ádám a szélről lőtt gólt, egyenlítettünk, 26-26. Két perc múlva már mi vezettünk! Juhász Ádám szerzett labdát, majd értékesítette a ziccert, 27-26. A hajrában sem remegett meg a kezünk, Juhász továbbra is szállította a gólokat, Koncz Gyuri pedig kiválóan védett. A végén mi örülhettünk, 31-30-ra nyertünk, amihez klubunk alapítója, dr. Bérczi Mihály személyesen gratulált a küzdőtéren, majd a csapattal közösen egy „Szeged!” kiáltással köszöntötte a győzelmet.
Korosztály: