Nagy csatában kaptunk ki a rangadón

Első hazai vereségünket szenvedtük el az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokság Keleti csoportjában. Pénteken este a jó erőkből álló - több egykori Pick-játékos is szerepelt a soraikban - Kecskemét csapatát fogadtuk az újszegedi sportcsarnokban. Jól kezdtünk, vezettünk, azonban az első félidő közepén a Bács megyei együttes fokozatosan növelte előnyét, így 30 perc után 15-10-re vezettek.

A második játékrészben hatalmas erőket mozgosítottunk, így sikerült csökkenteni a hátrányunkat, többször is feljöttünk egyetlen találatára, azonban egyenlítenünk nem sikerült. A hajrában is volt esélyünk, de a rutinos, nagy tapasztalattal bíró kecskeméti játékosok mindig akkor villantak, amikor a legnagyobb szükség volt erre. A vége 27-25-ös vereség, folytatás április 11-én (vasárnap) a Nyíregyháza otthonában.

PICK Szeged U22-KTE-Piroska szörp 25-27 (10-15)
Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 10. forduló, újszegedi sportcsarnok, zárt kapuk mögött.
PICK Szeged U22: Marczika 2, Nagy T. (kapusok), Lőrincz, Varga M. 1, Csíki R. 2, Vetési 7, Tóth J., Rea 3, Bajus, Fekete 1, Szilágyi 3, Kovács Á. 2, Hegedűs, Pál 1, Csányi 2, Hutvágner 1. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.

Korosztály: