Nagyot küzdöttek a #kiskékek

Az OTP Bank PICK Szeged csapata az U15-ös II. osztályú bajnokság Felsőházában, a negyedik fordulóban hazai pályán lépett pályára. Az egy évvel fiatalabb #kiskékek nagyot küzdöttek előbb az Orosháza, majd a Békéscsaba ellen.

OTP Bank - PICK Szeged-Oxxo Energy Orosházi Női Kézilabda Club 27-30  (12-17)
OTP Bank - PICK Szeged:
Farkas Richárd, Szabó Balázs Márk (kapusok), Kádár Gergely 8, Kiss-Horváth Kende Manó 5, Csamangó Olivér 4, Bucsányi Kada 3, Tóth Dominik 3, Kovács Zsolt 1, Maklári Milán 1, Molnár Botond 1, Szabó Medárd Balázs 1, András Lőrinc,

Békéscsaba Diák Kézilabda Sportjáért Egyesület - OTP Bank - PICK Szeged 33-30 (15-16)
OTP Bank - PICK Szeged:
Farkas Richárd, Szabó Balázs Márk Kapusok), Kádár Gergely 17, Kiss-Horváth Kende Manó 5, Tóth Dominik 3, Csamangó Olivér 2, Bucsányi Kada 1, Kovács Zsolt 1, András Lőrinc 1, Maklári Milán, Molnár Botond, Szabó Medárd Balázs.

Mandl Alice vezetőedző értékelése: - A szegedi U14-esek az U15-ös II. osztály felsőházi fordulóján az éppen dobogós csapatok ellen léptek pályára. Volt, hogy közel álltunk a győzelemhez, de a két rutinosabb, erősebb csapat felülkerekedett fiataljainkon. Az orosháziak tudatos, gyors, játékával már a mérkőzés elején nem tudtuk a versenyt tartani. A gólkülönbség növekedése, csak egyre görcsösebbé tette játékunkat. A kihagyott büntetők és kiállítások tovább nehezítették a csapat helyzetét. Az utolsó tíz perc volt teljesítményében összeszedettebb, gólerősebb. A békéscsabaiak elleni mérkőzés első félidejében két-három góllal hol az ellenfelünk, hol mi vezettünk, felváltva. A második félidőben többnyire csak a felzárkózásra futotta az erőnkből. A sok védekezési hiba és az ellenfél fizikális fölénye biztosította a vendégek győzelmét. A jövőben védekezésben még tudatosabb és jobban összehangolt játékot kell nyújtanunk.

 

 

Korosztály: