NB II: fontos rangadót nyertünk meg

A bajnoki versenyfutásban rendkívül fontos rangadót nyertünk idegenben a Köröstarcsa ellen, így beértük őket a tabellán, valamint jobb gólkülönbségünknek köszönhetően az élre álltunk.

Köröstarcsai KSK – PICK SZEGED U23 26–29 (13–12)

Férfi kézilabda, NB II, Délkeleti csoport, 18. forduló. Mezőberény, 210 néző. Vezette: Horváth Z., Simó.

PICK SZEGED U23: Marczika – Nagy B. 3, Csányi 2, Szabó B. 2, Bajusz B. 1, Szilágyi 3, Lőrincz 3. Csere: L. Krivokapics (kapus), Józsa 1, Kosik 3, Rea 3, Balán 2/2, Dobay 2, Tőkés 4, Oltványi. Edző: Velky Péter.

Velky Péter: – Kicsit pontatlanul kezdtük a rangadót, így három góllal meglépett az ellenfél. Szerencsére jó védekezéssel és kapus teljesítménnyel, illetve abból lőtt indításgólokkal ledolgoztuk hátrányunkat. Ezután a félidő végéig szoros volt az állás, egygólos hazai vezetéssel zártuk a félidőt. Második játékrészben pontosítani tudtunk védekezésben és támadásban is, így a 40. perctől egy 5–0-s sorozatot produkáltunk. Innentől nem engedtük két találatnál közelebb az ellenfelet. Fegyelmezett védekezéssel, jó kapusteljesítménnyel és pontos támadójátékkal sikerült megnyernünk a rangadót. Gratulálok a csapatnak!

A következő fordulóban vasárnap 14 órától a Makót fogadjuk az Etelka sori sportcsarnokban.

– Becsei Dávid –

Korosztály: