A PICK SZEGED U11 is magasba emelhette a PickBall-kupát

Három meccs, három győzelem. Ez volt a mérlege a PICK SZEGED U11-es csapatának a PickBall-kupán. Bucsányi Ibolya együttese veretlenül nyerte meg a tornát. A díjat Jonas Källmantól vehette át a csapat.

Remekül kezdte a szereplését PICK SZEGED U11 (Bálint Donát, Bucsányi Kada, Csamangó Olivér, Farkas Richárd, Kádár Gergely, Maklári Milán, Meskula Máté, Szabó Balázs, Szabó Bence, Tari Benedek, Temesvári Attila, Tóth Dominik, Tóth Tamás. Vezetőedző: Bucsányi Ibolya) a PickBall-kupán. A #kisKékek az első meccsen 13-2-es félidő után 26-4-re (Gólszerzőink: Bálint 4, Csamangó 4, Kádár 4, Tóth D. 3, Bucsányi 3, Szabó 2, Tari 2, Temesvári 2, Maklári, Mesula) nyertek a Kecskemét ellen. Remek ritmusban játszottunk, ennek volt köszönhető a magabiztos siker.

A második meccsen a Komló volt az ellenfelünk. Másfél perc után 2-0-ra léptünk el, majd szépen fokozatosan növeltük az előnyünket, így az első félidő után 10-4-es PICK-vezetést mutatott az eredményjelző. Nem álltunk le a második 15 percben sem, így a végén 23-8-ra (gólszerzőink: Bucsányi 11, Csamangó 4, Meskula 2, Temesvári 2, Tóth D. 2, Bálint, Szabó B.) diadalmaskodtunk.

Két veretlen csapat találkozójával zárult a PickBall-kupa. Riválisunk, a Gyöngyös is úgy érkezett a harmadik meccshez, hogy előtte mindent megnyert. Ekkor már ott volt a lelátón Jonas Källman, a MOL-PICK SZEGED csapatkapitánya, aki a torna díjait adta át. Ez nagy hatással volt ránk, mentünk Csak előre (!), az első játékrész után 10-4-re vezettünk. A második felvonás szorosabb volt, de így sem engedtük ki a kezünkből a vezetést, így 18-10-re (gólszerzőink: Bucsányi 5, Tóth D. 4, Tari 3, Csamangó 2, Meskula 2, Kádár, Szabó B.) nyertünk, és táncolhattunk a lefújás után. Nagyszerű hangulatban vehettük át a díjat, és büszkén készítettünk csapatfotót Jonas Källmannal, aki nagyon büszke volt ránk és gratulált nekünk.

A PickBall-kupa végeredménye: 1. PICK SZEGED, 2. Gyöngyös, 3. Komló, 4. Kecskemét.

A torna legjobb játékosa: Szedmák Dávid (Komló). A torna legjobb kapusa: Lovász Roland (Kecskemét). A torna gólkirálya: Bucsányi Kada (PICK SZEGED).

 Főtámogató: Decathlon.

Támogatók: Pick Szeged Zrt., Pizza Monster, délmagyar.hu, Rádió88, VTV Szeged, szegedma.hu.

 

Korosztály: