U10: vegyes érzések, szép megoldások, elismerés

A Kisiskolás bajnokság U10-es Badó László régiójában a csapataink ezúttal Békéscsabán léptek pályára vasárnap.

Eredmények:

Felföldi István SE - PICK Szeged I. 8-16 (0-6)
Békés-Drén KC - PICK Szeged I. 10-3 (5-1)
PICK Szeged II. - Gézengúz UKC 18-13 (7-5)
PICK Szeged II. - Felföldi István SE Lajosmizse 28-7 (15-5)
HC Szarvas - PICK Szeged III. 8-15 (1-6)
Békéscsaba DKSE - PICK Szeged III. 15-14 (7-7)

Miklós Melinda, a PICK Szeged I. edzője: - Vegyesek az érzéseim, ami a fordulót illeti. Bár magabiztosan nyertünk az első mérkőzésen az Újkígyós ellen, de a mutatott játékkal egyáltalán nem vagyok elégedett. Szerencsére a második találkozón a srácok megmutatták, hogy mi is az a "Pick-szív". Ugyan a helyzetkihasználásunk szerintem az idei év legrosszabbja volt, a példás hozzáállás, a küzdés és a védekezésünk összeállása mutatja, hogy igenis jó úton haladunk. 

Bucsányi Ibolya, a PICK Szeged II. edzője: - A Gézengúz ellen kissé kapkodva, hibával teli játékkal kezdtük. A második félidőre ez megszűnt, így ismét legyőztük őket. A második mérkőzésen ellenfelünk nem tudott ritmust tartani velünk, így leginkább edzőmérkőzés jellegűvé vált. Szép megoldások születek!

Mandl Alice, a PICK Szeged III. edzője: - A szarvasiak elleni mérkőzés gyakorlási lehetőséget biztosított, mert sokkal könnyebb volt, mint amire előzetesen számítottunk.  A vendéglátók már komolyabb feladat elé állítottak bennünket. Nagyon örülök, hogy az egy évvel idősebbek között a fiatal játékosaimnak ismét lehetőségük volt megmutatni oroszlánkörmüket. Mindvégig tudták tartani a tempót az ellenféllel, kétszer két góllal is vezettünk, csak az utolsó másodpercek döntöttek a Békéscsaba javára. Teljesítményükért elismerés és nagy gratuláció jár a csapatnak.

- Becsei Dávid -